Alle categoriëen

Informatie

Roll-up materiaal wordt specifiek gebruikt voor roll-up banners. Het PVC-film materiaal met aan de achterzijde polyester (Bo-PET) zorgt voor een strakke banner. Je kunt roll-up materiaal binnen gebruiken, maar ook buiten. In het laatste geval is het materiaal 12 maanden houdbaar.

Moment a.u.b. Message

Polyester met een matte uitstraling

De polyester achterkant van dit materiaal is grijs. Hierdoor voorkomt het lichte transparantie en schaduwen, maar het materiaal is niet blockout. Het roll-up materiaal heeft geen laminaat nodig en is verkrijgbaar in een matte uitstraling.

Schotelt niet en blijft strak staan

De eigenschappen van roll-up materiaal zorgen ervoor dat het niet gaat schotelen. Hierdoor is de boodschap van jouw klanten altijd goed zichtbaar op dit materiaal van 280 gr./m² en hoef je niet bang te zijn dat de roll-up banner krom trekt.

Alle roll-up banners op een rijtje

Het beursseizoen staat weer voor de deur. Daarom staat in dit artikel het populaire product voor beurzen centraal: de roll-up banner. Van de verschillende varianten tot de toepassingen en materialen. We vertellen je alles wat je moet weten.

Voordelen van een roll-up banner

Onze drie roll-up banners verschillen van elkaar, maar hebben ook overeenkomsten. We zetten de belangrijkste voordelen van roll-up banners voor je op een rij:

✅ Geschikt om vaker te gebruiken per thema of promotie

✅ Snelle montage: binnen een minuut staat je roll-up banner

✅ Eenvoudig en voordelig een product, bedrijf of evenement promoten

✅ Jouw klant heeft keuze uit verschillende soorten, formaten en kleuren

Verschillende roll-up banners

Jouw klant heeft de keuze uit verschillende soorten, formaten en kleuren. We bieden vier verschillende soorten roll-up banners aan: budget, premium, deluxe en XXL.

De roll-up banner budget is geschikt om een paar keer te gebruiken. De cassette heeft twee uitschuifbare voeten. We bieden de budget variant in twee verschillende kleuren aan: aluminium en zwart. De roll-up banner budget is verkrijgbaar in drie vaste formaten: 85 x 200 cm, 100 x 200 cm en 120 x 200 cm. Naast de verschillende kleuren en formaten, kun je kiezen uit vier verschillende materialen: Banner 510, Airtex®, Sanotex en Zwart-wit banner.

De roll-up banner premium is geschikt om vaker te gebruiken. De cassette heeft een uitschuifbare voet. We bieden de premium variant in twee verschillende kleuren aan: aluminium en zwart. Goed om te weten: de set wordt geleverd inclusief een nylon draagtas. De roll-up banner premium is verkrijgbaar in drie vaste formaten: 85 x 200 cm, 100 x 200 cm en 120 x 200 cm. Bij deze variant heb je de keuze uit vijf materialen: Banner 510, Airtex®, Sanotex, Roll up materiaal en Zwart-wit banner.

De roll-up banner deluxe is geschikt om vaker te gebruiken. We bieden de deluxe variant in twee verschillende kleuren aan: aluminium en zwart. Ook deze set wordt inclusief een nylon draagtas geleverd. De roll-up banner premium is verkrijgbaar in drie vaste formaten: 85 x 200 cm, 100 x 200 cm en 120 x 200 cm. Bij de banner deluxe kun je kiezen uit de volgende materialen: Airtex®, Sanotex, Roll up materiaal en Zwart-wit banner.

Tot slot hebben we nog de roll-up banner XXL. Deze variant is geschikt om meerdere keren te gebruiken. De roll-up banner XXL is alleen verkrijgbaar in een aluminium kleur en de cassette heeft twee uitschuifbare voeten. Ook deze set wordt inclusief een nylon draagtas geleverd. De roll-up banner XXL is verkrijgbaar in drie vaste formaten: 200 x 200 cm, 200 x 250 cm en 200 x 300 cm. Bij deze cassette kun je kiezen uit de materialen Airtex® en Sanotex.

Verschillende toepassingen

Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. Het product wordt voornamelijk gebruikt voor beurzen. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Naast aankleding van een beurs, zijn de banners ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Wanneer kies je welk materiaal?

Dat verschilt per toepassing! Zoals gezegd: roll-up banners worden veel gebruikt bij beurzen en evenementen. Dan is het belangrijk dat het materiaal wat gebruikt wordt, ook brandvertragend is. Alle materialen, op Roll-up materiaal na, hebben een brandcertificaat en mogen dus in de openbare ruimte gebruikt worden. Wil jij de roll-up banner buiten gebruiken? Ga dan voor Banner 510 en Zwart-wit banner.

Uitgelicht: Airtex®

Maak de roll-up banners eens van Airtex®, de fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat.