Alle categoriëen

Informatie

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting erin? Dat kan ook op deze pagina! Ga voor nog meer LED mogelijkheden naar: frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen. Klik svp hier voor de montageinstructies.

Moment a.u.b. Message

Wissel gemakkelijk van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. U heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Kies uit verschillende stofsoorten

Bij het textielframe kies je uit zeven soorten doek: Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor u! Voor het gemakkelijk bevestigen wordt het doek afgewerkt met een pees.

Uitgelicht: Decotex

Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Inclusief een solide frame

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes, 19 mm voor wandframes, 27 mm voor wand- of plafondframe, 44 mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen. Bij het frame met LED-verlichting heb je een profiel van 60 mm breed.

Extra info:

 • Types: Zonder verlichting, met LED verlichting en met Akoestisch materiaal

 • Minimaal formaat frame: Zonder verlichting: 30 x 30 cm
  Met LED verlichting: 45 x 45 cm

 • Maximaal formaat frame: Zonder verlichting: maatwerk = zie online de calculatie voor de prijzen.
  Met LED verlichting: maatwerk tot 305 cm x 150 cm. Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan contact op Sales & Service voor advies op maat.

 • Materiaal frame: Zonder verlichting: aluminium
  Met LED verlichting: aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond® en een zwarte kabel van 150 cm met 230V.

 • Dikte frame: Zonder verlichting: 19, 25 en 27 mm voor enkelzijdige toepassingen, 44 en 80 mm voor dubbelzijdige toepassingen. Bestel je een frame van 25, 27, 44 of 80 mm dik en groter dan 2,50 m, met de keuze ophangen aan de wand, dan krijg je bij je bestelling stabilizers.
  Met LED verlichting: 60 mm

 • Kleur frame: Zilver, zwart of wit

 • Materiaal doek: Zonder verlichting: Dekostof, Decotex, Theater en Structex. Je kunt Structex ook combineren met akoestisch vilt.
  Met LED verlichting: Samba Backlit

 • Binnen/buiten: Binnen

 • Extra: Kies je voor een vrijstaand frame, dan ontvang je bij je bestelling 'voeten' voor het frame. Frames langer dan 4 m worden in gelijke delen opgedeeld. Bijvoorbeeld: je bestelt een frame van 6 x 3 m, dan ontvang je zes delen van 3 m lang. Dit is inclusief twee extensie sets, waarmee je de opgedeelde delen aan elkaar kunt bevestigen.