Alle categoriëen

Informatie

3M muurstickers zijn eenvoudige oplossingen voor veel verschillende marketingdoeleinden. We printen op de folies uit de 3M™-lijn, van zeer hoge kwaliteit. De muursticker is geschikt voor verschillende ondergronden.

Wilt u goedkoper? Klik dan svp hier.

Moment a.u.b. Message

Hoogwaardige folie voor binnen en buiten

De Roughmark muurfolie is universeel inzetbaar, laat zich tot zes maanden verwijderen zonder lijmresten. Het is geschikt voor de meest lastige binnen- en buitenoppervlakken, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Met Comply™ en Controltac™ lijmlaag

De 3M™ muurfolie met een Controltac™-technologie is herpositioneer totdat je tevreden bent met het resultaat. Druk de folie daarna goed vast. Door de Comply™-technologie verwijder je luchtbellen eenvoudig langs microluchtkanalen in de lijm.

(Easy) DOT-folie met zelfklevende noppenstructuur

Deze zelfklevende monomeer folie is voorzien van een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Hierdoor ontstaan er kleine luchtkanaaltjes in de lijm en breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan op vlakke ondergronden. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. Ideaal voor tijdelijke bestickering.

Uitgelicht: Avery Dennison MPI™ 1105 EARS

Dit is een witte, glanzende gegoten premium printfolie met een hoge flexibiliteit. Hierdoor is deze uiterst geschikt voor 3D toepassingen. De folie is voorzien van een laminaat, waardoor de print extra beschermd is. De folie is bestand tegen UV-straling, hoge temperaturen en vocht. Je kunt kiezen uit een matte of glanzende uitstraling.

Tips bij het plakken

Zorg dat de temperatuur tussen de 10 en 32°C is bij het plakken van de sticker. Zorg altijd voor een droge, schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de muurstickers. Je monteert ze eenvoudig met onze signtools.