Alle categoriëen

Informatie

Moment a.u.b. Message

Omschrijving De Inhaker® onderdelen

De Inhaker is een multifunctionele standaard waar je verschillende soorten promotie- en communicatiematerialen in kunt haken. Je tovert de Inhaker heel eenvoudig om tot bijvoorbeeld een display, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand, een complete beursstand en nog veel meer. De mogelijkheden van deze standaard zijn eindeloos.

Inhaker paal

De palen kun je in de vrije ruimte zetten of fixeren aan muur of plafond. Let op: Losse palen worden zonder accessoires geleverd. Palen leveren wij in twee lengtes: 1,95 m en 2,475 m.

Kanaalplaat haken met plakstrips

Een paneel zonder gefreesde haken? Dan zijn de kanaalplaat haken met plakstrips ideaal! Deze plak je heel eenvoudig op het paneel zodat je deze aan de Inhaker kunt bevestigen.

Universeel koppelstuk met snor

Met het universeel koppelstuk met snor bevestig je de Inhaker op een voetplaat, op de vloer, aan het dak, haaks op de muur of aan een andere Inhaker.

Voetplaten

Om een Inhaker neer te kunnen zetten, heb je een voetplaat nodig. Deze voetplaten zijn gemaakt van staal en voorzien van een zwarte poedercoating. In het midden zit een verzonken gat van Ø 6.5 mm. We bieden drie voetplaten aan: 400 x 400 x 6 mm, 450 x 150 x 3 mm en 250 x 250 x 20 mm.

Inhaker haak

Deze losse haken lijm of tape je haaks aan de achterkant van je paneel. Zo kun je het paneel in de Inhaker hangen en hoef je de haken niet te fresen. De haken zijn 750 mm lang, om de twee haakjes zit een breeklijst zodat je het makkelijk en snel op de juiste maat kunt snijden.

Wandhaak met lock

De Inhaker aan de wand bevestigingen? Dan heb je de wandhaak met lock nodig. Je bevestigt deze met schroeven aan wand. Doordat de haken naar boven zijn gericht kun je Inhaker met de lock vastzetten.

Inslagdoppen

Met de inslagdoppen kun je de kokers van de Inhaker afsluiten. De bovenzijde van de korte Inhakers is vaak in het zicht, het kan dan wenselijk zijn om dit mooi af te werken. Met deze inslagdoppen zien de Inhakers er binnen no-time strak uit. De doppen zijn heel eenvoudig te monteren.