Alle categoriëen

Informatie

Mooi op tafel en handig in gebruik, dat zijn placemats. Nooit meer kringen in je tafelblad met onze stoffen en papieren placemats, daarnaast maakt het eten met familie en vrienden ook nog eens extra gezellig. Papieren placemats zijn ideaal in de horeca en zorgen ervoor dat de tafels er netjes uitzien en schoon blijven. Indekken en afruimen van een tafel wordt zo wel heel gemakkelijk en praktisch. Voor een papieren placemat raden wij onze synthetische papiersoort YupoBlue® aan. Dit materiaal is dunner, maar heeft kwalitatief gezien meerdere voordelen. Het wordt namelijk geprint op onze papier-printer. Door de speciale druktechniek worden de prints enorm scherp en gedetailleerd geprint. Daarnaast is YupoBlue® vochtbestendig, scheurvast en afwasbaar. Ideaal voor in de horeca!

Moment a.u.b. Message

Papieren placemats met of zonder laminaat

Je kunt kiezen uit vijf papiersoorten op A3 formaat, met enkel- of dubbelzijdige print. Je kunt de placemats van HV gesatineerd MC laten afwerken met een mat of glans laminaat. Hierdoor gaan ze iets langer mee en je kunt ze met een licht vochtige doek afnemen. Of kies voor de YupoBlue (vochtbestendig, scheurt niet en is afwasbaar).

Stoffen placemats

Je kunt kiezen uit drie soorten stoffen: Pro Cotton Percal (extra fijn geweven), Kendal (met een twill- of keperbinding) of ProPES Outdoor (waterafstotend). Dankzij de waterafstotende eigenschappen van ProPES Outdoor gebruik je de placemat ook met een gerust hart buiten. De placemats wordt afgewerkt met een dubbele zoom.

Duurzame keuzes

Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, draag je met digitaal drukken ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. De hoeveelheid afval is namelijk een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed! Ook met ProPES Outdoor ga je voor een duurzame keuze, het materiaal is namelijk 100% recyclebaar.

Extra info:

 • Materiaal: YupoBlue, Synaps, HV gesatineerd MC, HV lasergeschikt, HVO wit, Kendal, Pro Cotton Percal en ProPES outdoor.
 • Gewicht: YupoBlue: 319 gr./m²
  Synaps: 300 gr./m2
  HV gesatineerd MC:300 gr./m²
  HV lasergeschikt: 90 en 120 gr./m²
  HVO wit: 90 en 160 gr./m²
  Kendal: 210 gr./m2
  Pro Cotton Percal: 130 gr./m2
  ProPES Outdoor: 225 gr./m2
 • Brandcertificaat: Nee
 • Printtechniek: Stof: pigmentinkt op waterbasis
  Papier: LEP-technologie
 • Afwerking: Stof: rondom voorzien van dubbele zoom
  Papier: geen afwerking
 • Waterafstotend: Nee, met uitzondering van ProPES Outdoor
 • Translucent: Nee
 • Extra: De stofsoorten kunnen gewassen worden op 30 graden.