Alle categoriëen

Informatie

Met het Pixlip Go frame is opvallen met een boodschap snel geregeld. Je zet het frame snel in elkaar zonder gereedschap. Met de bevestiging van het doek aan beide zijden maak je het compleet. Pixlip Go is niet te missen en daarom een must voor elke stand, showroom en etalage. Bovendien is het Pixlip Go frame 100% recyclebaar. Frame dikte: 150 mm.

Type: Pixlip Go Counter 100 x 100 cm, Pixlip Go 100 x 200 cm / 100 x 250 cm / 200 x 200 cm, allemaal met aan beide zijden een doek.

Moment a.u.b. Message

Iedereen weet raad met Pixlip Go

Net zo makkelijk in gebruik, maar toch net ietsje anders is het Pixlip Go frame. In combinatie met Samba Backlit of LumiTex is dit dé manier om de attentiewaarde te verhogen en de boodschap van jouw klant in de spotlights te zetten. In het frame zit LED verlichting rondom en dat zorgt zeker voor een stralende, dubbelzijdige presentatie. Bovendien bouwt u dit mobiele frame zonder gereedschap binnen vijf minuten eenvoudig op. Zo kunt u op de echte montage klussen focussen. Tot slot is het makkelijk verwisselen van prints een groot voordeel. Je kunt dan ook gemakkelijk een nieuw doek bij bestellen.

Toegegeven: het Pixlip Go frame is duurder dan een Roll up banner. Maar daar krijg je meer aandacht, ruime keuze uit groottes, standaard verlichting en het makkelijk wisselen van het doek voor terug. Daarnaast is een Pixlip Go frame net zo makkelijk te vervoeren en verplaatsen.

Een eyecatcher van formaat: verlicht aan beide zijden

Pixlip Go is het verlichte, dubbelzijdige alternatief voor de klassieke banners. Het is de manier om de boodschap van jouw klant op beurzen en in showrooms in de spotlights te zetten. Gebruik een enkel, mobiel frame als vrijstaande oplossing of juist meerdere voor een modulaire (beurs)wand.

Draagbaar en staat binnen vijf minuten

Het frame is volledig van gerecycled kunststof. Daardoor is het extra licht en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten door jouw klanten op te zetten dankzij het slimme plug-in systeem. Ze hebben geen gereedschap nodig.

Maak dit frame keer op keer uniek

Het Pixlip Go frame heeft aan twee zijden Samba Backlit peesdoek of LumiTex, de nummers één doek voor verlichte frames. Kies voor beide zijden dezelfde print of juist op elke zijde een andere boodschap. Met de makkelijk te verwisselen peesdoeken is je boodschap elke keer uniek.

Uitgelicht: Pixlip Go Counter

De counter heeft een comfortabele werkhoogte van 100 cm. Gebruik het 40 cm diepe tafelblad op evenementen voor de presentatie van marketingmateriaal, als schrijfoppervlak of als plek om visitekaartjes uit te wisselen. Uiteraard krijg je ook bij de counter een handige opbergtas.

Eenvoudig meerdere frames verbinden

Met de Flexx Connector verbind je meerdere frames van dezelfde hoogte in een willekeurige hoek met elkaar. Hiermee maak je stabiele hoekoplossingen en valt het frame nog meer op vanuit verschillende hoeken. Je creeert zo eenvoudig een wand of een volledige stand.

Brochurehouder

Geef gemakkelijk een extra functie aan het frame met de brochurehouder.

Extra info:

 • Type: Pixlip Go Counter 100 x 100 cm, Pixlip Go 100 x 200 cm / 100 x 250 cm / 200 x 200 cm, allemaal met aan beide zijden een doek.
 • Materiaal doek: Samba Backlit of LumiTex
 • Printtechniek: UV-print
 • Gewicht: Pixlip Go Counter 100 x 100 cm: 10 kg
  Pixlip Go 100 x 200 cm: 13 kg
  Pixlip Go 100 x 250 cm: 13,5 kg
  Pixlip Go 200 x 200 cm: 20 kg
 • Binnen/buiten: Binnen
 • Extra: Pixlip Go Counter 100 x 100 cm:
  - 1 tafelblad
  - 2 voetplaten
  - 4 systeem covers
  - 1 transporttas
  - 8 bevestigingsclips
  - 1 LED modules (onder)
  - 1 powerunit
  - 1 stroomsnoer EU

  Pixlip Go 100 x 200 cm / 100 x 250 cm / 200 x 200 cm:
  - 2 voetplaten
  - 6 systeem covers
  - 2 systeem koppelstukken (top)
  - 1 systeem koppelstuk (voet)
  - 1 transporttas
  - 8 bevestigingsclips
  - 2 LED modules (boven/onder)
  - 1 powerunit
  - 1 stroomsnoer EU
 • Frame dikte: 150 mm

De opdracht van is duidelijk: hij of zij wil een snelle, effectieve en makkelijke manier om een boodschap te communiceren. Dan zit je met de Roll up banner en het Pixlip Go frame goed. Maar wat zijn de verschillen?

Mooi presentatiemateriaal helpt u om de toon te zetten. Met een korte en krachtige boodschap op ooghoogte zien voorbijgangers meteen wat er gepromoot wordt. Wist je dat opvallen zelfs een must is? De momentopname van bezoekers duurt niet langer dan maximaal 10 seconden. Uiteraard helpt een fraai ontwerp hier goed bij. Dan blijft alleen de vraag nog over op welk product je wilt presenteren.

Snel gefixt met de Roll up banner

Een Roll up banner is zo’n klassieker, iedereen heeft ‘m wel een keer zien staan of zelfs opgezet. Met keuze uit vier soorten banners van verschillende materialen is er altijd eentje groot genoeg voor de boodschap. Je kunt dit populaire presentatiesysteem keer op keer gebruiken: zet de bijgeleverde stok in elkaar, plaats deze in de cassette, draai zonodig de uitschuifbare voeten op z’n plek en rol het doek eruit. Tadaa, binnen een minuut staat de Roll up banner opgezet. Voor extra zichtbaarheid kun je ook nog verlichting bij de banner bestellen. Deze kun je bovenop de rand plaatsen.

En moet de Roll up banner ergens anders staan? Dan bouw je ‘m ook zo weer af. Met de tas die je erbij krijgt kun je de banner eenvoudig vervoeren. Krijgt jouw banner voor lange tijd dezelfde plek binnenshuis, dan kan een L-banner ook een interessante optie zijn. Deze banner heeft een aluminium frame met boven en onder een klemprofiel.