Alle categoriëen

Informatie

Yellotools is een grote Duitse fabrikant van speciaal gereedschap voor professionele signmaking en carwraps. Ze bieden een groot assortiment van tools voor het meten, monteren en verwijderen van folies. De tools ontwikkelen ze in samenwerking met signmakers waardoor er voor iedere situatie een perfecte tool is ontstaan.

Moment a.u.b. Message

Alle Yellotools uitgelicht:

Messen en navulmodules

De BodyguardKnife is geschikt voor het snijden van folies en vinyl. De mesgeleider beschermt het materiaal en de ondergrond tegen beschadiging. Het mes is voorzien van een ergonomisch greepkussen.

de YelloGuide Flexi is een uitzonderlijk scherpe, trapeziumvormige snijder is geschikt voor zowel links- en rechtshandigen. De snijbreedte (3, 4, 5 mm) is instelbaar door afstandhouders.

De Sassercut Pro is een rolgeleid mes voor het snijden van vinyl tussen carrosserieruimtes. Ideaal voor voertuigen waar gevoelige rubberen afdichtingen en interieurbekleding zich direct achter de carrosseriespleet bevinden. De conisch gevormde rollen zorgen voor een veilige geleiding van het mes. Geschikt voor spleetbreedtes tot 10 mm en standaard steekdiepte van 5,3 mm.

Er zijn twee navulmodules beschikbaar: Yellotools TitanBlades (voor de Bodyguardknife) en de bijzonder scherpe TitanBlades Trapez (voor het Sassercut Pro mes en YelloGuide Flexi foliesnijder). Beide navulmessen hebben een uitstekend snijvermogen en zijn perfect voor alle soorten folies, papier, karton en kunststoffen.

Zelfklevende tools

GeckoPatch: tegenwoordig zijn veel voertuigen en voertuigonderdelen niet-magnetisch. Deze montagehulp met metalen plaatjes hecht zonder lijm op alle gladde oppervlakken. De Geckopatch is in twee formaten beschikbaar: 8x8 cm en 13x8 cm. Als een GeckoPatch vervuild raakt met stof of vuildeeltjes, kan deze eenvoudig worden gereinigd met GeckoClean en zo vaak als nodig opnieuw worden gebruikt.

Zelfklevende liniaal: deze plakt op gladde oppervlakken zoals glas of marmersteen dankzij de X-treme Mat op de achterkant. Ideaal om belettering en afbeeldingen op etalageruiten te installeren met behulp van montagemagneten. De liniaal is beschikbaar in één formaat: 1050 x 40 x 2 mm.

Rakels

Het nieuwe WetMaxx rakel systeem maakt het nat aanbrengen van raamfolies, tinting folies en decoratieve folies makkelijker dan ooit. Het rakelblad glijdt soepel over de folie en laat geen luchtbellen achter. Twee stevige aluminium borgplaten houden het WetMaxx blad stevig in het midden en de ergonomische handgreep is voorzien van een antislip, huidvriendelijk materiaal. De hellingshoek van het zuigblad is traploos instelbaar. Om het materiaal en de ondergrond tegen krassen te beschermen, is de onderste houderplaat bekleed met een beproefde microvezelstof.

De Timbermaxx serie bestaat uit twee formaten XXL-rakels: 60 cm en 100 cm en is ontworpen voor raambelettering en grootformaat toepassingen op alle gladde oppervlakken. Voor deze serie zijn er ook zelfklevende rakelstroken beschikbaar. Deze stroken van wit vilt zorgen voor gemakkelijke, bubbelvrije applicatie voor grote toepassingen.

Folieverwijderaar

Het Yelloblade krasmes gebruik je voor het verwijderen van folieresten en stickers. Door het kunststof materiaal worden oppervlakten beschermd tegen krassen tijdens het verwijderen van folies. Voor deze folieverwijderaar is een ergonomisch handvat gemaakt. Met het handvat wordt het verwijderen van folies nog gemakkelijker.