Alle categoriëen

Informatie

Flyers bestellen vanaf 1 stuk. Heeft u nieuwe flyers nodig? Hou je niet in qua ontwerp: met onze flyers digitaal geprint in full color knalt de boodschap van het papier en digitaal printen is beter voor het milieu dan het iets goedkopere offsetdrukwerk! Wij printen flyers met één ontwerp vanaf 1 stuk op hoge kwaliteit digitaal. Of kies dus de goedkopere flyers met offsetdrukwerk vanaf 250 stuks.

Wilt u formaat A3 Lang? Klik dan svp hier.

Wilt u een folder? Klik svp hier / Wilt u een magazine? Klik svp hier

Goed nieuws: er zijn nieuwe papiergrammages toegevoegd bij Sulfaatkarton en HV halfmat

Moment a.u.b. Message

Flyers voor acties, evenementen of producten.

Flyers zijn het ideale reclamemiddel om bijvoorbeeld acties, evenementen of nieuwe producten te promoten. Met een handzaam A5, A6 of A7 formaat kan u op een snelle manier veel mensen informeren. Moet er toch meer tekst of grotere afbeeldingen op? Kies dan voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Zo valt de boodschap echt op! Met een laminaat realiseert u echt een andere uitstraling en voelt de Flyer nog luxueuzer aan. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor Flyers met afwijkende formaten, zoals vierkant of DIN-lang.

Tip: maak bij het opmaken van Flyers gebruik van de handige template. Zo weet u zeker dat uw ontwerp goed uit de printer komt.

Overtuig uw collega van de kracht van print!

Is uw collega niet zo van de geprinte informatie? Misschien kunt u hen overtuigen met een onderzoek van Gfk in het achterhoofd. Dit onderzoek wijst namelijk uit dat papieren flyers nog altijd massaal worden gelezen. Ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders lezen de papieren flyers, tegen 3,8 miljoen die alleen of ook digitaal lezen.

Kies uit verschillende papiersoorten

Zoveel klanten, zoveel wensen. Voor hele grote oplages A5 flyers is een lichte papiersoort zeer geschikt. Heeft u een wat lagere oplage? Dan wordt veel gekozen voor 170 grams papier:

  • HV halfmat MC - 135, 170, 250 en 300 gr./m2
  • HV gesatineerd MC - 135, 170, 250, en 300 gr./m2
  • HVO wit - 90 en 160 gr./m2
  • Natuurkarton - 300 en 350 gr./m2
  • Sulfaatkarton: 260 en 300 gr./m2
  • Biotop naturel: 250gr./m2
  • Synaps: 300 gr./m2
  • YupoBlue: 319 gr./m2

Ons papier en het milieu: naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kunt u met uw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te printen is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij de goedkopere flyers met offsetdrukwerk vanaf 250 stuks. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen per order, het eerste vel dat van onze digitale printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.

YupoBlue is een helderwit, synthetisch materiaal met een egaal mat oppervlak voor een briljante kleurweergave. Het scheurt niet en is waterbestendig. Nu beschikbaar in 319 gr/m2. Mogelijk met rillijn. Zodat het materiaal makkelijker gevouwen kan worden. Waarom je dus voor YupoBlue moet kiezen? Vochtbestendig, scheurt niet, afwasbaar, enkel- en dubbelzijdig en mogelijk met rillijn.

Toegevoegd aan ons papierassortiment: sulfaatkarton 260 en 300 grams.

Vanaf nu vind je ook sulfaatkarton in ons papierassortiment! Dit materiaal is vooral populair voor ansicht- en wenskaarten.

Uitstraling en kenmerken

Sulfaatkarton is bij uitstek geschikt voor ansicht- en wenskaarten. De voorkant van het materiaal is gestreken en heeft door de zijdeglans een luxe uitstraling. De achterkant van het materiaal is ongestreken en daardoor goed beschrijf- en stempelbaar. Wil je de print extra beschermen? Ga dan voor een matte of glanzende laminaat. Goed om te weten: dit materiaal is alleen aan de voorzijde te lamineren.

Het materiaal bestaat uit meerdere lagen waardoor het papier zeer stevig is. Bovendien is sulfaatkarton FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het papier afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Op zoek naar iets anders?

Sulfaatkarton is dubbelzijdig te bedrukken en aan één kant beschrijf- en stempelbaar. Heb je een volledig, dubbelzijdig gestreken materiaal nodig? Ga dan voor HV gesatineerd of HV halfmat. Of wil je liever een papiersoort die volledig beschrijfbaar is? Dan zijn HVO of natuurkarton goede keuzes!