Alle categoriëen

Informatie

Maatwerk tot 305 cm x 150 cm. Groter formaat nodig of op zoek naar meer mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een enkelzijdig Samba Backlit doek of LumiTex zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.

Klik svp hier voor datasheet ledframe. Klik svp hier voor Pop-up LED frame van 85x200 cm (enkelzijdig)

Alternatieven voor LED frames met dubbelzijdig doek: de mobiele kunststof Pixlip Go frames werken ook op basis van LED verlichting met bedrukking aan beide zijden. Je bouwt deze frames binnen vijf minuten op voor bijvoorbeeld evenementen en etalages. Toch liever een onverlichte variant? Dan is het textielframe erg geschikt!

Moment a.u.b. Message

Met een robuust frame.

De basis van het LED frame is een robuust aluminium frame, verkrijgbaar in zilver aluminium, of met een zwarte of witte poedercoating. Door de dikte van 60 mm is het frame stevig en kan het ook vrij staan. Natuurlijk kun je het frame ook op een muur schroeven.

Egale lichtverspreiding voor een krachtig geheel

Het profiel van het LED frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd, waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.

In combinatie met Samba Backlit of LumiTex

Het LED frame wordt gecombineerd met een Samba Backlit of LumiTex met pees. We voorzien het doek van 200% full colour print, wat betekent dat we twee lagen inkt op het doek printen. Je vouwt dit polyester doek eenvoudig op en bestelt gemakkelijk een losse print bij.

Alternatieven voor LED frames

De mobiele kunststof Pixlip Go frames werken ook op basis van LED verlichting. Je bouwt deze frames binnen vijf minuten op voor bijvoorbeeld evenementen en etalages. Toch liever een onverlichte variant? Dan is het textielframe erg geschikt!

Extra info:

  • Minimaal formaat: 45 x 45 cm
  • Maximaal formaat: Maatwerk tot 305 cm x 150 cm. Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan contact op Sales & Service voor advies op maat.
  • Materiaal: Aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond® en een zwarte kabel van 150 cm met 230V.
  • Dikte: 60 mm
  • Kleur: Zilver, zwart en wit
  • Materiaal doek: Samba Backlit of LumiTex
  • Binnen/buiten: Binnen