Alle categoriëen

Informatie

Spandoekframes zijn de perfecte omlijsting van ieder spandoek. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair. Met dit frame kun je oneindig lang doorgaan. Frames met zijdes langer dan 500 cm worden opgedeeld en gekoppeld door middel van een koppelmof. Bestel nu jouw spandoekframe op maat. Vul altijd de binnenmaat van het frame in (de buis heeft een 4,22 cm doorsnede).

Moment a.u.b. Message

Vul altijd de binnenmaat van het frame in (de buis heeft een 4,22 cm doorsnede).

Gemaakt van aluminium buizen

Het aluminium spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Met elastische spanners bevestig je een spandoek in het frame (handleiding). Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten goed zichtbaar voor voorbijgangers.

Met keuze uit vier materialen voor binnen en buiten

Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen voor binnen en buiten: Banner 510ProPES OutdoorBanner 610 en Meshdoek. Met elastische spanners bevestig je een spandoek in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten goed zichtbaar voor voorbijgangers. Ontvang je liever alleen het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder materiaal.

Liever geen montage van jouw spandoekframe aan de muur of gevel? Geen probleem! We hebben ook een vrijstaand spandoekframe in ons assortiment.

Kies de uitstraling die past

Naast het rechthoekige of vierkante spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het ronde spandoekframehet outdoor textielframe en blinde spandoekframe. Zo heb je verschillende mogelijkheden om een spandoek op te hangen.

Materiaal frame: Aluminium

  • Formaat: Bestel tot 500 cm breed uit één deel. Groter kan ook, dan kun je de delen aan elkaar zetten. Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.
  • Dikte van buizen: ⌀ 42,2 mm
  • Materiaal doek: ProPES Outdoor, Banner 510, Banner 610, Meshdoek
  • Afwerking doek: Zomen, ringen, zomen en ringen of zomen en ringen voor Stormfix. Ringen worden om de 30 cm aangebracht.
  • Binnen/buiten: Binnen en buiten
  • Extra: De maat die je opgeeft is de binnenkant van het buizenframe. Kies je voor de Stormfix afwerking dan is het doek rondom 5 cm kleiner dan het frame. Je kunt Stormfix-spanners voor de bevestiging los bijbestellen.

    Bestel je een doek zonder stormfix (is eigenlijk de binnenkant van het buizenframe) van bv 300x150 cm met de afwerking zomen en ringen dan is het doek rondom 10 cm kleiner dan het frame, dus dan wordt het doek uiteindelijk 280x130 cm. De PDF die je dan aanlevert is dan 282x132 cm incl afloop. Je kunt Spanners met spinhaak of Rubberringen met S-haak voor de bevestiging los bijbestellen.