Alle categoriëen

Informatie

AcousticPro® budget panelen maken de perfecte plek. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met deze akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

Moment a.u.b. Message

Extra voordelig door houten frame

Ben je op zoek naar een akoestische oplossing maar is het budget niet heel hoog? Dit paneel is door de combinatie van materialen extra voordelig en dus perfect.

Zeven populaire formaten

Je hebt keuze uit zeven populaire formaten. Houd bij het uploaden rekening met een afwijkende afloop van 4.5 cm. Deze ruimte is nodig voor de zijkant van het frame. Het frame wordt standaard geleverd met ophangsysteem.

Het verschil tussen de budget, basic en premium

Door verschillende combinaties van materialen verschillen de drie panelen van akoestische waarde. Zo heeft het budget paneel een α-waarde van 0,5 en het basic paneel een α-waarde van 0,65. Het premium paneel heeft een α-waarde van 0,9: deze is voorzien van een extra laag akoestisch materiaal en het frame is dikker.

Akoestisch materiaal

Het budget paneel is voorzien van akoestisch materiaal achter een doek gemaakt van Dekostof. Het paneel is afgewerkt met een stevige houten frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het frame wordt geleverd met een tandhanger. Voor een luxe afwerking met 3D-effect kun je kiezen voor een zwarte baklijst.

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met AcousticPro® panelen.

Extra info budget wandpaneel:

Printtechniek: Sublimatie

Materiaal: Dekostof

Formaat:

Vierkant: 40 x 40 cm, 60 x 60 cm, 70 x 70 cm, 100 x 100 cm
Liggend: 60 x 40 cm, 70 x 50 cm, 90 x 60 cm
Staand: 40 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 90 cm

Materiaal frame: Hout

Dikte frame: 38 mm

Akoestisch materiaal: Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Akoestische waarden: (AW)0,5

Binnen/buiten: Binnen

Extra: Houd bij het uploaden rekening met een afwijkende afloop van 4.5 cm. Deze ruimte is nodig voor de zijkant van het frame.