Alle categoriëen

Informatie

Vloermatten, handig in gebruik en een eyecatcher voor de omgeving. Het is een mat die je op veel manieren kunt gebruiken in je interieur. Vloermatten leg je makkelijk en kun je ook eenvoudig weer verwijderen. Je hebt keuze uit twee verschillende materialen: een vloerzeil of een schoonloopmat.

Klik svp ook hier voor droogloopmatten Binnen
Klik svp ook 
hier voor droogloopmatten Buiten
Klik svp ook 
hier voor schoonloopmatten Binnen

Moment a.u.b. Message

Vloerzeil

Het vloerzeil heeft een slijtvaste print. Het witte vloervinyl heeft op de voorkant een gestructureerde anti-slip en een geschuimde achterkant. Je kunt het zeil makkelijk op een vlakke ondergrond leggen. Leg het zeil los of met dubbelzijdige tape of lijm zodat hij niet verschuift. Extra groot formaat nodig? Geen probleem! Wij delen het bestand automatisch voor je op, zodat het altijd perfect aansluit.

Schoonloopmat

De schoonloopmat krijgt een eigen slijtvaste print. De gestructureerde voorzijde bestaat uit synthetic fiber (verlours pa synthetische vezel) en de achterzijde is een TPE-backing van gerecycled materiaal met een hoge anti-slip waarde. Je plaatst de mat eenvoudig binnen op een vlakke ondergrond. Geschikt voor alle type vloeren en ook vloerverwarming is geen probleem.

Extra info:

 • Materiaal: Schoonloopmat: TPE backing + Synthetishe PA velours toplaag
  Vloervinyl: Vinyl
 • Gewicht: Schoonloopmat: 200 gr/m2 en Vloervinyl: 1880 gr/m2
 • Dikte: Schoonloopmat: 4/5 mm
  Vloervinyl: 2 mm
 • Brandcertificaat: Schoonloopmat: -
  Vloervinyl: Bfl-s1
 • Maximale printbreedte: Schoonloopmat: 198 cm en Vloervinyl: 194 cm
 • Afwerking: Schoonloopmat: schoonsnijden
  Vloervinyl: schoonsnijden en contoursnijden
 • Binnen/buiten: Schoonloopmat: binnen en Vloervinyl: binnen

Yes, de beurzen mogen weer los en de winkels, horeca en sportscholen zijn weer open! Daarbij is een vloermat onmisbaar: vloeren komen tot leven en je trekt meteen de aandacht. De mat is multifunctioneel inzetbaar en het leggen en verwijderen is super makkelijk. In dit artikel lees je er alles over.

Vloerzeil of schoonloopmat, jij kiest

Het vloerzeil kun je los leggen, met dubbelzijdige tape of met lijm zodat 'ie niet verschuift. Het witte vloervinyl voorzien we van een slijtvaste print en een antislip-laag op de voorkant zodat je niet uitglijdt.

Ook de schoonloopmat is voorzien van een slijtvaste print. De voorkant van de mat bestaat uit een syntetische vezel. De achterkant is een TPE-backing van gerecycled materiaal voor een anti-slip werking. Je plaatst de mat eenvoudig binnen op een vlakke ondergrond. Hij is geschikt voor alle type vloeren en ook vloerverwarming is geen probleem.

De vloer: van stickers tot tapijt

Uit onderzoek van 3M is gebleken dat onze blik steeds meer naar beneden is gericht door het gebruik van de smartphone. Zo kun je ervoor kiezen om de print van de wand geheel of subtiel te laten doorlopen op de vloer. Geschikte producten zijn bijvoorbeeld:

✅ Vloerstickers: een DOT sticker is perfect voor een tijdelijke toepassing. Door de noppenstructuur kun je deze namelijk heel makkelijk verwijderen en herpositioneren.

✅ Vloerzeil: van slijtvast vinyl met een anti-slip toplaag.

✅ Beurstapijt: een mat met een bovenlaag van zacht velours en een anti-slip laag.