Alle categoriëen

Informatie

Sit down en relax: het kan met onze zitzakken. Als je toe bent aan een moment voor jezelf, is er niets fijner dan neer te ploffen op een zitzak met eigen ontwerp. Trek de aandacht en ga voor een opvallende print. Klik svp hier voor de zitzak templates.

Ook te printen met een van de 20.000 unieke Motiflow-designs.

Ook bij ons te bestellenkussensbuitenkleedpicknickkleed en wandkleed

Moment a.u.b. Message

Let op: door schaarste in de markt kun je zowel een zwarte als witte zitzakvulling ontvangen.

Op een zitzak kom je even tot rust. Dat geldt zeker niet alleen voor de horeca, in vergaderruimtes en in ‘chill-kamers’ op kantoren zie je de zitzak ook steeds vaker terugkomen.

So seventies, die zitzak

Zitzakken gaan al een tijdje mee. In 1968 kregen een paar Italiaanse ontwerpers de opdracht om een stoel te bedenken die vooral bij hippies in de smaak moest vallen. De zitzak was geboren en in die tijd was het ontwerp revolutionair en gewaagd. In de jaren ‘70 werd de zitzak pas echt populair bij tieners. Inmiddels heel wat jaren verder wint de zitzak meer en meer aan populariteit bij een nog bredere doelgroep dan tieners en hippies.

Brainstormen op een zitzak: want ook op de werkvloer is het comfort van de zitzak doorgedrongen. Bijvoorbeeld om vergaderruimtes aangenamer te maken. Brainstormsessies spelen bij veel bedrijven een belangrijke rol, waarbij creativiteit en effectiviteit voorop staat. De gemiddelde brainstormsessie verloopt vaak erg standaard, dus hier liggen grote kansen. De lange tafel maakt plaats voor loungeplekken waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Helemaal wetenschappelijk onderbouwd is het niet, maar je kunt wel stellen dat een brainstormsessie in een zitzak leuker is dan een droog rondetafelgesprek.

Haarscherpe, slijtvaste en waterafstotende geprinte stof: de printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op de voor- en achterzijde van deze mooie zitzak stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan, is deze slijtvast en bevat het geen schadelijke stoffen. Is de zitzak vies geworden, dan kun je de hoes zelfs wassen.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik: bedrukte zitzakken zijn ook perfect voor het binnen en buiten decoreren van een restaurant, terras, café of strandclub! Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Het is mogelijk om losse hoezen te bestellen.

Met uitneembare EPS-korrelvulling: de zitzak is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en je neemt de bijbehorende EPS-korrelvullig eenvoudig uit de hoes. De zitzak wordt geconfectioneerd met een rits aan de onderkant. Kies daarnaast uit zwart of wit garen, passend bij jouw ontwerp.

Extra info:

 • Materiaal: Polyester hoes met uitneembare EPS-korrelvulling
 • Gewicht: 225 gr./m2
 • Brandcertificaat: Geen
 • Printtechniek: Pigmentinkten op waterbasis
 • Textuur: Gestructureerd
 • Formaten: 100 x 140 cm, 135 x 135 cm en 135 x 175 cm
 • Afwerking: Hoezen zijn voorzien van een rits
 • Wasvoorschrift: Wassen op 30 graden
  Bleken niet toegestaan
  Strijken toegestaan op maximaal 110 graden
  Kan niet in de droger
  Hangend drogen

  Tip: We raden aan om het binnenstebuiten of in een waszak te wassen zodat de print niet direct tegen de trommel komt.
 • Extra: Onze stoffen bevatten geen Azo kleurstoffen, allergie verwekkende stoffen, lood & cadmium en formaldehyde.