Alle categoriëen

Informatie

AcousticPro® dividers maken de perfecte (werk)plek. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met AcousticPro® dividers zorg je voor een stillere omgeving met voldoende privacy. Je bent nu extra onderscheidend met een gepersonaliseerde print aan beide zijden.

Moment a.u.b. Message

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met AcousticPro® roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.

Staand of rijdend, in elke gewenste afmeting

Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van H 125 x B 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kun je een hele ruimte opdelen. Wij zorgen dat de roomdividers op elkaar aansluiten. Je bestelt de koppelstukken (recht, een hoek of een t-vorm) zelf bij. Voor deskdividers adviseren we een maximaal formaat van H 80 x B 230 cm. Onder de deskdivider is ruimte voor dunne snoeren en kleine kabels.

Voor een hoge geluidsabsorptie

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7. 

Volledig gemonteerd frame

Je ontvangt de akoestische print in een zwart of wit gepoedercoat aluminium frame met hoekbeschermers. De coating geeft het frame een slijtvaste laag, waardoor het langer meegaat. De prints zijn permanent verlijmd. Je ontvangt de set met eenvoudig te monteren poten of bureauklemmen. De connectors voor het koppelen bestel je los bij.

Extra info:

Printtechniek: Sublimatie

Minimaal formaat: 20 x 20 cm

Maximaal formaat: Roomdivider: 230 x 125 cm en Deskdivider: 80 x 230 cm

Materiaal frame: Zwart of gepoedercoat aluminium

Dikte frame: 62 mm

Plaatmateriaal: Hardboard geperforeerd

Dikte plaat: 3,2 mm

Hoogte wieltjes: Ca. 6 cm

Akoestisch materiaal: 100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken.

Akoestische waarden (AW): 0,7

Binnen/buiten: Binnen

Inbegrepen accessoires: Deskdivider: bureauklem, cornerprotectors en bevestigingsmateriaal.
Roomdivider: voetplaten (staand of rijdend), cornerprotectors en bevestigingsmateriaal.

Extra: het materiaal wordt standaard 8 mm rondom kleiner geleverd, zodat het goed in het frame past. Het bureaublad kan maximaal 4,5 cm dik zijn voor de bureauklem.