Alle categoriëen

Informatie

Met de fraaie outdoor textielframes (dikte 60 mm) trekt u de aandacht. De boodschap wordt opvallender, mooier en effectiever door het slimme textielframe, omdat het frame niet zichtbaar is. Klik svp hier voor de montageinstructie. Klik svp hier voor het spandoekframe met zichtbare aluminium buizen. Het outdoor textielframe is gemakkelijk te monteren en je brengt het doek dankzij het klopprofiel met vast scharnierpunt eenvoudig op spanning. Grote doeken zijn geen probleem. Het maximale formaat van dit frame is namelijk 400 x 290 cm. ProPES Outdoor is hét materiaal voor dit frame. Dit materiaal beschikt over de hoogst mogelijke kleurintensiteit. Hierdoor springen jouw prints er nog meer uit in vergelijking met andere doeken.  

Moment a.u.b. Message

Outdoor textielframes voor een strakke look

Het outdoor textielframe is gemakkelijk te monteren en je brengt het doek dankzij het klopprofiel met vast scharnierpunt eenvoudig op spanning. Je boodschap springt van de muur! Het textielframe is een esthetisch alternatief voor traditionele buizenframes.

Bij het outdoor textielframe is de dikte 60 mm en het outdoor klopframe is 25 mm dik. Daarnaast zit er een verschil in de montage van de frames.

Frame en bevestiging slim weggewerkt

We hebben het frame uitgerust met dubbelzijdig tape dat je helpt bij de positionering en de montage van het doek. Gebruik voor het klopmechanisme een rubberen hamer en maak het geheel af met druknagels.

Inclusief ProPES Outdoor

Het waterafstotende ProPES Outdoor is een goede aanvulling op het outdoor textielframe. ProPES Outdoor is het groenste jongetje van de klas: een opvouwbaar, 100% recyclebaar en lichtgewicht polyester doek dat we exclusief hebben ontwikkeld op onze Alpha textielprinter.

Afwerking doek: het doek heeft in speciaal contour gesneden hoeken en is rondom 5 cm groter dan het opgegeven formaat. Dit zorgt voor een eenvoudige montage.

Accessoires:

Druknagels: voor extra borging van het frame.
Spatel: hiermee kun je het frame makkelijker openen als je het doek wilt verwisselen.

Extra info:

Minimaal formaat: 50 x 50 cm

Maximaal formaat: 400 x 290 cm

Materiaal frame: Aluminium klopprofiel

Dikte: 60 mm