Alle categoriëen

Informatie

Beurswanden geven een stand een professionele uitstraling. Een vrijstaand textielframe is een frame met een print op acht verschillende materialen. Het frame is 44 mm of 80 mm diep en verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zilver of zwart. Het grote voordeel van een beurswand? Het kost weinig tijd, er is geen beursbouwer nodig en de wand is gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn de doeken eenvoudig te vervangen zodat je het frame voor verschillende evenementen kunt gebruiken. Profiteer van een hoge kwaliteit print met onze high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Kies hier voor andere beurswanden.

Moment a.u.b. Message

Te bestellen als complete set

Kies zelf jouw benodigde formaat en geef daarnaast ook aan of je een complete set of een los doek of frame wilt. Bij een complete set ontvang je de wand inclusief print. De print wordt afgewerkt met platte pees rondom, zodat je die eenvoudig kan bevestigen. Heb je geen complete set nodig? Dan kun je ook kiezen voor een losse print of frame.

Dekostof, rekbaar en opvouwbaar doek

Dekostof kenmerkt zich door krachtige kleuren en matte uitstraling. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar. Het materiaal is opvouwbaar waardoor het gemakkelijk en voordeliger te verzenden is. Vouwen in jouw doek zijn geen probleem. Je kunt dit materiaal namelijk strijken. Daarnaast verdwijnen de vouwen als het doek strak in een frame hangt.

Blackback Soft, licht en blokkerend doek

Blackback is een polyester doek dat het licht blokkeert. De naam zegt het eigenlijk al: het materiaal heeft een zwarte blockout rug. Je print blijft hierdoor perfect zichtbaar. De voorkant heeft een matte, fijne structuur en een natuurlijk uiterlijk. Door de printtechniek zijn de inkten bij Blackback Soft geurloos en je kunt dit materiaal makkelijker en voordeliger verzenden doordat het opvouwbaar is.

Op maat gemaakte frames

Alle frames worden op maat gemaakt en hierdoor heb je dus ook de mogelijkheid om zelf het formaat te kiezen. Frames langer dan 4 meter worden in gelijke delen opgedeeld. Door de groeven in het frame kunnen losse delen aan elkaar bevestigd worden. Jouw benodigde frame wordt automatisch geleverd met bijpassende accessoires zoals voeten en waar nodig een stabilizer.

Montage instructies: klik svp hier

Specificaties

  • Type: Zonder verlichting.

  • Minimaal formaat frame: 30 x 30 cm

  • Maximaal formaat frame: Maatwerk, groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan contact op Sales & Service voor advies op maat.

  • Materiaal: Aluminium

  • Dikte: 44 en 80 mm

  • Kleur: zilver, zwart of wit

  • Materiaal doek: Dekostof, Decotex UV, Structex, Dekostof blockout, Blackback XL, Blackback soft en Velours.

  • Binnen/buiten: Binnen

  • Extra: je ontvangt bij het frame "voeten". Frames langer dan 4 m worden in gelijke delen opgedeeld. Bijvoorbeeld: je bestelt een frame van 6 x 3 m, dan ontvang je zes delen van 3 m lang. Dit is inclusief twee extensie sets, waarmee je de opgedeelde delen aan elkaar kunt bevestigen.

  • Bestandsopmaak: let op: door de rekbaarheid van het materiaal kunnen er onevenredige kaders ontstaan. Houd hier rekening mee in je ontwerp. Zet daarom ook geen belangrijke teksten, logo’s of andere gegevens aan de zijkanten of randen van je ontwerp. Deze kunnen namelijk wegvallen. We adviseren om minimaal 3 cm marge aan te houden.