Alle categoriëen

Informatie

Geef het houtwerk een extra bescherming met beits of houtolie. Zo blijft het langer mooi en kan je (klant) er extra lang van genieten.

  • De structuur van het hout blijft goed zichtbaar
  • Extra bescherming voor houtwerk
  • Keuze uit zeven soorten beits en houtolie
  • Uiterst geschikt voor buiten

Moment a.u.b. Message

Het verschil tussen beits en houtolie

Beits en olie lijken veel op elkaar. Beide beschermen het hout van binnenuit: het hout neemt de vloeistof op. Zo blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar.

Beits is te bestellen in dekkende en transparante vormen, houtolie is altijd transparant. Bovendien beschermt beits beter dan olie. Een nadeel van beits is dat het beter zichtbaar is dan olie, wat ten koste gaat van het natuurlijke karakter van het hout.

Keuze uit verschillende soorten:

Impra: een sterk impregnerende oliehoudende semi-transparante beits voor bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. Keuze uit de kleuren Donkergrijs en zwart.

Ecoleum: een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor onbehandeld, goed gedroogd ruw, fijnbezaagd en verweerd hout. Te bestellen in de kleur zwart.

Perkoleum Dekkend: een duurzame elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende zijdeglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Zijglans is te bestellen in de kleuren antraciet, zwart en wit. Hooglans in wit, antiekgroen, zwart en antraciet.

Perkoleum Transparant: een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende zijdeglans verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten. Zijdeglans is te bestellen in de kleuren Basis TR en blank. Hoogglans in de kleuren Grenen en blank.

Monumentenbeits: een weersbestendige semi-dekkende beits voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van houten objecten. Kan projectmatig gecombineerd worden met de Ecoleum. Te bestellen in de kleur zwart.

Houtcoat: voor bescherming en verfraaiing van bovengrondse houten objecten. Vochtregulerend, sneldrogend en langdurige bescherming tegen weer en wind. Vrijwel geen voorbehandeling nodig aan de ondergrond. Te bestellen in de kleur zwart.

Impregneerolie: een oliehoudende blanke en UV-bestendige impregneerolie. Voor bescherming en verfraaiing van onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout, (ruw) verweerd hout.