Alle categoriëen

Informatie

Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met AcousticPro® hexagons. Dit is een razend populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon. Wat onze AcousticPro® hexagon zo uniek maakt? De geluiddempende eigenschap waardoor de panelen de akoestiek in de ruimte verbeterd. Ideaal voor in het interieur van een kantoor, kantine of bij je thuis.

Moment a.u.b. Message

Ontwerpen, bestellen en combineren maar

Hexagons aan de muur, je ziet ze steeds vaker in de woonbladen, social media en in interieurprogramma's op televisie. Met hexagons creëer je een unieke collage die je helemaal zelf samenstelt. Hexagons zijn perfect te combineren, dus laat je creativiteit gaan. Combineer bijvoorbeeld teksten met full colour foto's. Allemaal in dezelfde stijl, of juist helemaal verschillend. Jij kiest. Het allerleukste: je breidt eenvoudig de collage uit met nieuwe herinneringen.

Keuze uit drie verschillende formaten

Je kiest uit de formaten: 60, 100 en 140 cm. Gebruik onze handige templates voor hexagons. Deze vind je onder downloads op deze pagina.

De akoestische print is voorzien van een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het lang mee. Je hebt de keuze uit een wit of een zwart frame. Door de samenstelling van het frame heeft een hexagon een α-waarde van 0,65.

Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Aangename akoestiek draagt in een winkel of kantooromgeving bij aan het (verkoop)succes. Daarnaast genieten gasten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met AcousticPro® hexagons.

Panelen met hoge geluidsabsorptie

Bij de AcousticPro® panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Ideaal voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur.

Extra info:

Printtechniek: Sublimatie

Materiaal frame: Basic: Zwart of wit aluminium

Dikte frame: Basic: 3 cm

Plaatmateriaal: Hardboard geperforeerd

Dikte plaat: 3,2 mm

Akoestisch materiaal: 100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken

Akoestische waarden: (AW)Basic: 0,65

Formaten: 60, 100 en 140 cm

Binnen/buiten: Binnen