Alle categoriëen

Informatie

Enveloppen bedrukken we zowel in full – colour als in pms. Van bordrug tot monsterzak maar ook voor UV- orders of enveloppen op aanmaak, kunt u bij ons terecht.

Moment a.u.b. Message

Artwork/PDF voor enveloppen: klik svp hier

Grijperwit

Het grijperwit beslaat 11 mm. Dit deel kan niet bedrukt worden, dus plaats in je ontwerp geen beeld of teksten in dit gebied. Bij de volgende formaten zit het grijperwit altijd aan de bovenzijde:

EA5/6 220 x 110

C5/6 229 x 114

Bij de overige formaten kan het grijperwit boven, links of rechts geplaatst worden.

Werktekeningen en templates

Een werktekening of template is een handig hulpmiddel bij het opmaken van drukbestanden. Hierin vind je belangrijke opmaakinstructies en alle productmaatvoeringen. Let op: upload je definitieve drukbestand(en) zonder de werktekening of template.

Goed om te weten:

Templates van cosmetica-, consumptie- en wegwerpproducten bevatten vaak verplichte elementen zoals een ingrediëntenlijst of markeringen. Neem deze onderdelen indien van toepassing altijd mee in je ontwerp om te voldoen aan de wettelijke eisen die gelden voor dergelijke producten.

Nummeren en personaliseren

Nummeren:

Geef in een willekeurige steunkleur op overdruk (geen uitsparing!) het begingetal en de locatie van de nummering aan en noem deze steunkleur ‘Numbering’.

Goed om te weten bij nummeren in een offset productie (indien mogelijk):

Nummering wordt achteraf aangebracht middels een numeroteur. Deze kan maximaal 7 cijferposities plaatsen .

Personaliseren met Excelbestand:

Geef in een willekeurige steunkleur op overdruk (geen uitsparing!) de locatie van de personalisatie aan en noem deze steunkleur ‘Numbering’.

Upload je ontwerp in de webapp en stuur het Excelbestand o.v.v. het ordernummer naar info@promodrukken.nl

Gebruik je speciale fonts? Stuur deze dan ook mee.

Bij digitale print ontvang je een proef op de mail van de personalisatie.

Tip: gebruik onze steunkleurenbibliotheek om in één keer alle steunkleuren plus de juiste benamingen in te laden in Illustrator of InDesign. Deze kan je downloaden in de opvraagbare kennisbank.

Handig bij gepersonaliseerde enveloppen

Beschik je over een zakelijke overeenkomst met PostNL (of Bpost in België), dan kan je de Port betaald-aanduiding direct meenemen in je ontwerp. Deze aanduidingen zijn via PostNL te downloaden of via Bpost in België.

Venster

Nadat je in de selector een vensterpositie hebt gekozen kun je het bijbehorende werkbestand downloaden. Hierin zie je precies waar het venster komt te staan. Houd er rekening mee dat je op die plek geen bedrukking zet.

Let op: omdat we werken met vaste vensterposities hoef je deze niet in je drukbestand te markeren. Een positie kiezen in de selector is voldoende.

Snijtekens, paskruizen en kleurbalken

Voor dit product is het belangrijk geen snijtekens, paskruizen en kleurbalken in je bestand aan te leveren.

 

Ook onze huisstijllijn Ordonnans enveloppen en papier, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste huisstijllijn van Nederland. Ordonnans is FSC® gecertificeerd, licentie nummer: C014191.

Bent u nog niet bekend met Ordonnans? Wij informeren u graag over deze uitgebreide huisstijllijn.

Inmiddels beschikken wij over 18 enveloppenpersen en bedrukken we zowel in full – colour als in pms. Van bordrug tot monsterzak maar ook voor UV- orders of enveloppen op aanmaak, kunt u bij ons terecht.

De ordonnans productlijn bestaat uit enveloppen en papier vervaardigt uit gerecycled papier. De vensterenveloppen zijn voorzien van een PLA venster. Dit venstermateriaal is biologisch afbreekbaar en reduceert de Co2 uitstoot met 70-80% tov traditionele vensters. Hiermee hopen wij ons steentje bij te dragen aan een schonere wereld.