Alle categoriëen

Informatie

Kies de Orajet 3651RA of QuaPro permanent voor grijze lijm of hogere opaciteit.

Maak rijdende visitekaartjes van een wagenpark met onze autostickers. Deze autostickers zijn dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Met behulp van de online keuzehulp maak je eenvoudig een keuze uit onze kwaliteitsfolies speciaal voor 2D toepassingen. Kies voor transparante of witte autostickers van 3M™, Orajet® of Avery folie. Op basis van een vlakke of gebogen ondergrond kies je uit verschillende garanties en levensduren. 3M™ biedt bijvoorbeeld garantie tot 96 maanden. Naast rechthoekig, kun je deze autosticker in elke gewenste vorm laten snijden. Dit kan op twee manieren: kisscut of trough cut. Bij kisscut wordt de folie tot de backing uitgesneden en bij trough cut is dit door de backing. Kisscut kan handig zijn in combinatie met applicatietape.

Klik svp hier voor magneetplaten.

Moment a.u.b. Message

Tips bij het plakken (klik svp hier)

Zorg bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C is. Als het te warm is, ontstaat er een gomachtige lijmlaag en bij te lage temperaturen wordt de lijmlaag brokkelig. Plak de folies altijd op een schone en vetvrije ondergrond. 

Materiaal

Brandcertificaat: B1

Printtechniek: Latex en UV-print

Maximale printbreedte uit één stuk: 148 cm

Lijmlaag:

3M™ IJ20 serie en Orajet® 3162: verwijderbaar

3M™ IJ40 serie en Orajet® 3651: permanent

3M™ 180 serie: Comply en controltac

Kleur lijmlaag: Grijs of transparant

Montagetemperatuur: > 10 °C

Plakinstructie: Droog plakken, met uitzondering van Orajet® 3651, dit mag je nat plakken

Laminaat: Glans of mat

Garantie/levensduur op voertuigen

3M™ IJ20 serie: garantie van 12 maanden

3M™ IJ40 serie: garantie van 48 maanden

3M™ 180 serie: garantie van 96 maanden

Orajet® 3162: levensduur van 24 maanden

Orajet® 3651: levensduur van 60 maanden

Avery 1104: garantie van 60 maanden

Inföhnbaar: Ja, de folies zijn voor gebogen ondergronden. Met uitzondering van de 3M IJ180 serie.

Tips voor het kiezen van de juiste folie

Wij leveren vaak de wrapfolie van 3M 480. Door de luchtkanalen van deze folie kan je heel lang eventuele luchtbellen wegduwen. Wil je geen folie van 3M? Kies dan voor het vergelijkbare Avery 1105.

Tip: 'Heb je een klein gesneden logo dat op een vlak deel van de auto wordt geplakt? Kies dan voor een goedkopere folie zoals de 3M-IJ40 en de Avery 2000. Deze zijn wel minder vervormbaar dan een wrapfolie maar voldoet prima als een kleine folie op een vlakke ondergrond. Bij een gebogen deel van de auto kies je een wrapfolie met luchtkanalen.'

Let wel op: heb je een klein logo op een vlakke ondergrond maar je moet ook op dezelfde auto een gebogen ondergrond beplakken? Gebruik dan voor beide een wrapfolie, omdat je bij het gebruik van twee verschillende folies kans hebt op kleurverschil.