Alle categoriëen

Informatie

Ontwerp je eigen kaarten! Verhuisberichten, iemand bedanken, uitnodigingen, productinnovaties, kortingsacties, herinneringen of andere gelegenheden. Met onze kaarten kan jij of jouw klant opvallen door een fysieke boodschap te versturen en op een positieve manier onder de aandacht komen. Klik svp hier voor de blanco templates of hier met al voorbeelden van wenskaarten.

Nieuw soft touch laminaat: zacht, minder krasgevoelig en een matte, luxe uitstraling.

Moment a.u.b. Message

Keuze uit drie verschillende bedrukking opties, waaronder dekwit

Met dekwit kun je een laag witte inkt toevoegen aan het printproces. Er wordt eerst een laag witte inkt geprint op een materiaal waar vervolgens andere kleuren overheen worden aangebracht.

Diverse duurzame materialen

Kaarten zijn te bestellen op diverse papiersoorten inclusief papiersoorten uit de duurzame lijn Je kunt kiezen uit:

  • HV Halfmat MC (silk) - 250 gr./m²

  • HV gesatineerd MC (zijde) - 250, 300, 350, 400 gr./m²

  • Natuurkarton - 300, 350 gr./m²

  • Biotop naturel - 250 gr./m²

  • Synaps - 300, 450 gr./m²

  • Vergé: 250 gr/.m2

  • Henneppapier: 300 gr./m2

  • Paperwise: 295 gr./m2

  • Kraftpapier: 283 gr./m2

  • YupoBlue: 319 gr./m2

Enkel en dubbelzijdig te lamineren

Kaarten kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig besteld worden met een beschermende laminaat. Enkelzijdig is met name praktisch als één kant beschrijfbaar moet zijn. Een gelamineerde zijde is namelijk niet beschrijfbaar.

Je kunt al vanaf 25 stuks één ontwerp op kaarten bestellen.

Hoge printkwaliteit door de HP12000

Hoge printkwaliteit, full colour gedrukt in vier kleuren De techniek van onze HP Indigo 12000 printer is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus dekwit. Op de HP Indigo print je tot een DPI van wel 1625!

Toegevoegd aan ons papierassortiment: sulfaatkarton 270 grams.

Vanaf nu vind je ook sulfaatkarton in ons papierassortiment! Dit materiaal is vooral populair voor ansicht- en wenskaarten.

Uitstraling en kenmerken

Sulfaatkarton is bij uitstek geschikt voor ansicht- en wenskaarten. De voorkant van het materiaal is gestreken en heeft door de zijdeglans een luxe uitstraling. De achterkant van het materiaal is ongestreken en daardoor goed beschrijf- en stempelbaar. Wil je de print extra beschermen? Ga dan voor een matte of glanzende laminaat. Goed om te weten: dit materiaal is alleen aan de voorzijde te lamineren.

Het materiaal bestaat uit meerdere lagen waardoor het papier zeer stevig is. Bovendien is sulfaatkarton FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het papier afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Op zoek naar iets anders?

Sulfaatkarton is dubbelzijdig te bedrukken en aan één kant beschrijf- en stempelbaar. Heb je een volledig, dubbelzijdig gestreken materiaal nodig? Ga dan voor HV gesatineerd of HV halfmat. Of wil je liever een papiersoort die volledig beschrijfbaar is? Dan zijn HVO of natuurkarton goede keuzes!