Alle categoriëen

Informatie

Met carwrap folie voorzie je een auto, bus, motor of scooter van een volledig redesign, bijvoorbeeld een huisstijl of campagneboodschap. Er is niets meer van de ondergrond terug te zien. Met carwrap folie maak je echte blikvangers! Naast 3M™ 480 Mc bieden we Avery Dennison MPI™ 1104 en Avery Dennison MPI™ 1105 folies. Een opmerkelijk verschil tussen de folies van 3M™ en van Avery Dennison is de prijs per vierkante meter. Hier tegenover staat dat 3M™ zeven jaar garantie biedt op het materiaal. Avery Dennison geeft tot zes jaar garantie.

Moment a.u.b. Message

Hoge kwaliteit carwrapfolies: door de Eco-Solvent printers printen we de carwrapfolie voortaan standaard in een extreem hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Als duurzaamheid belangrijk is

Vind u duurzaamheid belangrijk? Dan is het goed om te weten dat 3M™ 480 Mc volledig PVC-vrij is, in tegenstelling tot de folies van Avery Dennison. Dit maakt het een milieuvriendelijkere keuze.

Makkelijker plakken

Carwrap folie is gemakkelijk te monteren. 3M™ heeft hiervoor de Comply™ lijmlaag, Avery Dennison de Easy Apply™. Daarnaast hebben Avery Dennison MPI™ 1105 en 3M™ 480 Mc nog de ‘Repositionable’ of ‘Controltac’ technologie waarmee je de folie kunt herpositioneren.

Extra info:

 • Materiaal: 3M™ IJ280 mC, Avery MPI™ 1104 en Avery MPI™ 1105
 • Brandcertificaat: B1
 • Printtechniek: Latex
 • Maximale printbreedte uit één stuk: 148 cm
  Met kiss cut: 147,4 cm
 • Lijmlaag: 3M™ IJ280 mC: Comply Cv4 en Controltac
  Avery MPI™ 1104: Easy Apply
  Avery MPI™ 1105: Easy Apply en Repositionable
 • Kleur lijmlaag: Grijs
 • Montagetemperatuur: > 10 ℃
 • Plakinstructie: Uitsluitend droog plakken
 • Laminaat: Glans of mat
 • Garantie: 3M™ IJ280 Mc: 84 maanden
  Avery MPI™ 1104: 60 maanden
  Avery MPI™ 1105: 72 maanden
 • Inföhnbaar: Ja
 • HS-code39199080
 • Minimale afname: 0,5 m2
 • Extra: 3M™ IJ280 mC gedekt door wereldwijde 3M™ MCS™-garantie

Carwrap bedrukken

Carwrap laten bedrukken in ieder gewenst formaat? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van HP, een scherpe prijs en de snelste levering. Met carwrapfolie voorzie je een auto, bus, motor of scooter van een volledig redesign, bijvoorbeeld een huisstijl of campagneboodschap.

Groter kleurbereik door Eco-Solvent printers

Bij de extreem hoge kwaliteit wordt er gebruik gemaakt van een Eco-Solvent printer. Het grote voordeel van deze printer? Er is ruimte voor negen verschillende kleuren inkt. Hierdoor heeft de printer een veel groter kleurbereik en komen jouw prints nog beter en mooier uit.

Ruime keuze uit materialen

Je keuze uit drie verschillende folies: 3M™ IJ280, Avery 1104 en Avery 1105. Door de Comply™ v4 Air Release en Controltac lijmlaag bij de 3M™ IJ280 en de Easy Apply™ en Repositionable lijmlaag bij Avery 1105 zijn de folies eenvoudig te (her)positioneren en luchtvrij aan te brengen.

19 juni 2024: Kwaliteitsupgrade voor carwrapfolie.

Folieplakkers opgelet! Onlangs is het machinepark uitgebreid met Eco-solventprinters. Deze Eco-solventprinter heeft een hoog kleurbereik wat zorgt voor prints met krachtige kleuren. Wat dit voor jou betekent? Jij profiteert voortaan van een extreem hoge kwaliteit carwrapfolie. In dit artikel lees je er alles over.

Hoogste kleurbereik tegen de beste prijs

Eerder kreeg je bij carwrapfolie de keuze tussen een print op Latex (standaard kwaliteit) en Eco-Solvent (extreem hoge kwaliteit). Dit is nu veranderd! Wij willen namelijk dat al onze klanten standaard een print krijgen met het hoogste kleurbereik tegen de beste prijs. Je betaald voortaan geen toeslag meer maar wij printen jouw opdracht altijd op een Eco-solventprinter.

Dit geldt voor de volgende carwrapfolies:

✅3M IJ280

✅Avery 1104

✅Avery 1105

25 mei 2023: nieuwe printers in huis: verbeterde printkwaliteit van carwrapfolies. We hebben twee nieuwe printers toegevoegd: de Eco-Solvent printers van Epson. Het grootste voordeel? De printkwaliteit van de carwrapfolies wordt aanzienlijk verbeterd! Groter kleurbereik: waar de huidige printers gebruik maken van vier à vijf kleuren inkt, is er bij deze printer ruimte voor tien verschillende kleuren inkt. Hierdoor heeft de printer een veel groter kleurbereik en komen de prints nog beter en mooier uit. We gebruiken deze printer voor de carwrapfolies: 3M IJ280, Avery 1104 en Avery 1105. Je kunt ook nog steeds kiezen om jouw opdracht te printen op de latex printers. De printkwaliteit is aanzienlijk verbeterd en je ziet een duidelijk verschil met de prints van de huidige latex printers.