Alle categoriëen

Informatie

Beurswanden geven een stand een professionele uitstraling. De zipperwand is een gebogen presentatiewand met een print op Dekostof. Vanaf de achterkant is het frame niet zichtbaar en je kunt de wand dus ook dubbelzijdig bedrukken. Het grote voordeel van een beurswand? Het kost weinig tijd, er is geen beursbouwer nodig en de wand is gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn de doeken eenvoudig te vervangen zodat je het frame voor verschillende evenementen kunt gebruiken. Profiteer van een hoge kwaliteit print met onze high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering.

Moment a.u.b. Message

Te bestellen als complete set

De zipperwand is verkrijgbaar in drie vaste formaten. Bij een wand van 3 meter heb je een diepte van 60 cm, bij een wand van 4 meter een diepte van 80 cm en bij een wand van 5 meter een diepte van 100 cm.

Kies zelf jouw benodigde formaat en geef daarnaast ook aan of je een complete set of een los doek of frame wilt. Bij een complete set ontvang je de wand inclusief print. De print wordt afgewerkt met een rits, zodat jij of jouw klant het eenvoudig kan bevestigen. Heb je geen complete set nodig? Dan kun je ook kiezen voor een losse print of frame.

Dekostof, rekbaar en opvouwbaar doek

De afneembare textielhoes is gemaakt van Dekostof en eenvoudig op te vouwen. Dekostof kenmerkt zich door krachtige kleuren en matte uitstraling. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar.

Het materiaal is opvouwbaar waardoor het gemakkelijk en voordeliger te verzenden is. Vouwen in jouw doek zijn geen probleem. Je kunt dit materiaal namelijk strijken. Daarnaast verdwijnen de vouwen als je het doek bevestigt om het frame.