Alle categoriëen

Informatie

Een beursbanner geeft de stand op bijvoorbeeld een beurs of expositie stopping power. Vanwege het matte uiterlijk zijn de prints op deze binnenbanieren goed zichtbaar. De doeken beschikken over B1-brandcertificering: ze zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor gebruik in openbare ruimtes.

Moment a.u.b. Message

Budget optie met grote impact

Deze vriendelijk geprijsde banners zorgen dat je opvalt. De matte en haarscherpe prints reflecteren niet en zijn daarom vanuit iedere hoek goed leesbaar.

Met heel veel afwerkingen

Laat jouw beursbanners afwerken met zomen, tunnels of een platte pees. Uiteraard kun je jouw doeken ook laten schoonsnijden. We snijden het dan rechthoekig of vierkant uit op het door jou gewenste formaat.

Uitgelicht: blackback en theater

Moet jouw beursbanner ergens voor hangen dat niet zichtbaar mag zijn? Ga dan voor de ondoorzichtige blackback of theater. Blackback heeft een zwarte polyurethaan (PU) coating op de achterkant. Theater heeft een zwarte blockout tussenlaag en een witte achterkant.

De uitstraling van je stand bepaalt ook de sfeer die je overbrengt. Zo geven veel ‘harde’ materialen een kouder gevoel aan je stand. Wil je harde en zachte materialen mixen? Dit kun je doen door bijvoorbeeld een (harde) plafondhanger af te wisselen met een (zacht) sierkussen. Andere producten voor de aankleding van een beursstand zijn:

✅ Beursbanner: deze binnenbanier heeft een mat uiterlijk waardoor fel licht niet reflecteert en je print zichtbaar blijft. Liever geen (kunst)licht dat door het doek schijnt? Dan is Blackback of Theater een goede keuze.

✅ Roll up banners: populair door het gebruiksgemak. Je rolt de banner uit de cassette en hebt binnen no-time een groot display voor de beursstand. Ook verwissel je het doek makkelijk met een andere print die je los op probo.nl kunt bestellen. Zo betaal je maar één keer voor het frame.

✅ Zitzak: super makkelijk om snel een zitplaats in jouw stand te creëren. Voor een volgende keer kun je alleen een losse hoes bestellen en de vulling opnieuw gebruiken.

✅ Textielframe met doek: kies uit zeven soorten peesdoeken die je eenvoudig en snel verwisselt. Van de all time classics tot het doek met net dat beetje meer.

Inspiratie voor de inrichting van een stand

Hoe zorg je ervoor dat de meest belangrijke eigenschappen van een bedrijf zichtbaar zijn in de beursstand? Wij geven je drie tips:

1. Opvallen met verlichting.

Naast de standaard verlichting van de locatie, kun je nog eens extra opvallen met verlichte frames. Je hebt de keuze uit een dubbelzijdig Pixlip Go frame of een enkelzijdig pop-up ledframe. Liever een variabel formaat? Dan is een ledframe ideaal.