Alle categoriëen

Informatie

Met het Pixlip Go balie is opvallen met een boodschap snel geregeld. Je zet het frame snel in elkaar zonder gereedschap. Met de bevestiging van het doek aan beide zijden maak je de balie compleet. Pixlip Go balie is niet te missen en daarom een must voor elke stand, showroom en etalage. Bovendien is het Pixlip Go frame 100% recyclebaar.

Beursbalie zonder LED, klik svp hier.

Moment a.u.b. Message

Pixlip Go Counter

De counter heeft een comfortabele werkhoogte van 100 cm. Gebruik het 40 cm diepe tafelblad op evenementen voor de presentatie van marketingmateriaal, als schrijfoppervlak of als plek om visitekaartjes uit te wisselen. Uiteraard krijg je ook een handige opbergtas.

Draagbaar en staat binnen vijf minuten

Het frame is volledig van gerecycled kunststof. Daardoor is het extra licht en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten door jouw collega's op te zetten dankzij het slimme plug-in systeem. Ze hebben geen gereedschap nodig.

Maak dit frame keer op keer uniek

Het Pixlip Go frame heeft aan twee zijden Samba Backlit peesdoek of LumiTex doek, het nummer één doek voor verlichte frames. Kies voor beide zijden dezelfde print of juist op elke zijde een andere boodschap. Met de makkelijk te verwisselen peesdoeken is je boodschap elke keer uniek.

Brochurehouder

Geef gemakkelijk een extra functie aan het frame met de brochurehouder.

E-locktool

Het monteren van peesdoeken is heel gemakkelijk met de speciale E-locktool. Hiermee plaats je nog sneller een Peesdoek in een Textielframe, LED frame of Pixlip Go frame of balie. Het resultaat is een doek dat mooi strak op spanning staat.

Specificaties

  • Typ: Pixlip Go Counter 100 x 100 cm met aan beide zijden een doek

  • Frame dikte: 150 mm

  • Materiaal doek: Samba Backlit of LumiTex

  • Printtechniek: UV-print

  • Gewich: 10 kg

  • Binnen/buiten: Binnen

  • Onderdelen:

- 1 tafelblad - 2 voetplaten

- 4 systeem covers

- 1 transporttas

- 8 bevestigingsclips

- 1 LED modules (onder)

- 1 powerunit

- 1 stroomsnoer EU

  • HS-code 94054039