Alle categoriëen

Informatie

Creëer een gepersonaliseerd en functioneel interieur met geluiddempende plafondpanelen. Gladde materialen weerkaatsen geluidsgolven en zo ontstaat geluidsoverlast. Het plafond is vaak het grootste, gladde oppervlakte in een ruimte en daarmee dé plek voor geluidsoptimalisatie. Met plafondpanelen in jouw stijl heb jij echte eyecatchers hangen!

Brandcertificaat: EN-13501-1, klasse B-s1, d0 (toplaag en vulling).

Moment a.u.b. Message

Samengesteld voor sterk verbeterde akoestiek

Plafondpanelen zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. De materialen Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal zorgen samen voor fijne geluiddemping. Dekostof kenmerkt zich door zijn krachtige kleuren en matte uitstraling. Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Het akoestisch materiaal werkt geluidsabsorberend. De perfecte combinatie dus!

Akoestisch materiaal

Het akoestisch materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven.

Montage van plafondpanelen

Maak een keuze uit drie formaten. Je monteert de panelen eenvoudig aan het plafond met een bevestiging van staaldraad in elke hoek. Dit ophangsysteem ontvang je standaard bij jouw bestelling. Uiteraard kunnen wij het ook voor u monteren tegen meerprijs.

Extra info:

Materiaal: Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal

Gewicht: 60 x 60 cm: 1.350 p.st. / 60 x 120 cm: 2.510 p.st. / 120 x 120 cm: 4.670 p.st.

Brandcertificaat: EN-13501-1, klasse B-s1, d0 (toplaag en vulling)

Printtechniek: Sublimatie

Formaten: 60 x 60 cm, 120 x 60 cm, 120 x 120 cm

Dikte: ± 4 cm

Akoestische waarden (AW)0,6

Binnen/buite: Binnen

Waterafstotend: Nee

Inbegrepen accessoires: Ophangsysteem met staaldraad (50 cm)

Extra: Niet geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes