Alle categoriëen

Informatie

Beurswanden geven de stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en formaten. Wil je alle informatie overzichtelijk op een rijtje? Download de beurswand vergelijker om het juiste advies te krijgen.

Op deze pagina: niet wat u zocht of niet leverbaar? Kies dan hieronder voor:

Textielframes + Halogeen spots of Ledframes

Pop-up LED: Pixlip Go 100 x 200 cm / 100 x 250 cm / 200 x 200 cm, allemaal met aan beide zijden een doek.

Pop-up LED frames 85 x 200 cm / voor andere maten, ook dubbelzijdig: bel ons even op 073 6448039 !

Moment a.u.b. Message

Kies uit vijf templates varianten, ook losse prints verkrijgbaar.

Maak je keuze uit een ruim assortiment beurswanden met de gebogen of rechte pop-up wand, zipper wand, aluminium beursframe of roll-up XXL. Voor de zipper wand, gebogen of rechte pop-up wand en het beursframe kun je losse prints bijbestellen. Kies je voor een pop-up wand? Bestel dan ook een bijpassende kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen pop-up wand.

Uitgelicht: zipper wand

De zipper wand is lichtgewicht en snel op te zetten. De afneembare textielhoes is gemaakt van stretchdoek is eenvoudig op te vouwen. De zipper wand is makkelijk te vervoeren in de handige koffertas en het kost slechts 10 minuten tijd om de wand op te zetten.

Vul je beursstand aan. Presenteer jouw folders of magazines in handige magazinehouders of kies voor opbergboxen in kasten.

De verschillende materialen in ons assortiment vragen om verschillende eisen rondom brandveiligheid. Wat deze inhouden en hoe jij het beste advies krijgt, lees je in deze blog.

De gevel als visitekaartje

Gevels zijn de ideale plek om de gewenste uitstraling te creëren voor jouw klant. Gevelbelettering zorgt dat een bedrijf of instantie makkelijk gevonden kan worden door klanten. Het is daarbij een versterking van het merkimago. Daarnaast heeft het een zeer hoge attentiewaarde in het straatbeeld. Alle reden om hier op een passende manier gebruik van te maken. En uiteraard rekening te houden met de brandveiligheid.

Wandsigning, een boost voor de beleving en koopgedrag van klanten

Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat het inzetten van instore visuals een grote invloed hebben op de beleving en het koopgedrag van klanten. In een handomdraai verander je een saaie muur in een sprankelend full color pronkstuk. Hierbij is de keuze voor het juiste materiaal van groot belang. In deze keuze neem je direct de brandwerendheid van het materiaal mee. Of je nu plaatmateriaal of doeken wilt gebruiken voor binnen of buiten, bijna alle materialen die je bij Promodrukken kunt bestellen zijn als brandwerend gecertificeerd. Ze zijn daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes.

Brandveiligheid op beurzen en events

De brandweer stelt eisen aan de brandveiligheid op beurzen en events. Tegelijkertijd wil je goed voor de dag komen met de meest indrukwekkende stands en andere displaymaterialen. De standhouders zijn in de meeste gevallen verplicht om alleen brandvertragende materialen in de stand te gebruiken. Breekt er band uit? Dan kan de standhouder verantwoordelijk worden gehouden voor schade, zoals een versnelling van vuurverspreiding. Aan ons de taak het beste advies te geven. Zo kunt u zich zorgeloos bezig houden met het netwerken of promoten van uw bedrijf en imago.

Hoe zit het ook alweer, die classificaties voor brandwerendheid?

EN 13501-1 normering

Sinds 2015 hebben landen als Nederland, Engeland, België maar ook Duitsland een Europees vastgelegde norm voor brandveiligheid. Dit is de EN 13501-1, een classificatie voor brandwerendheid. De norm is breed in te zetten in bijvoorbeeld de bouwsector maar ook in de opbouw tot de inrichting.

DIN 4102 normering

Vergelijkbaar met de Europese NEN-EN 13501-1 is er de Duitse DIN 4102 normering. Deze is opgesteld door het Deutsches Institut für Normung. Dit instituut behandelt de meest uiteenlopende normonderwerpen. Deze classificatie wordt gezien als de Europese normering als het gaat om brandveiligheid van producten. Deze zijn onderverdeeld in een A en B klasse.

NF P92-501 normering

Net als de Duitse normering wordt de Franse normering (NF P92-501) gezien als een algemeen aanvaarde maatstaf voor brandveilige materialen in Europa. Deze worden onderverdeeld in de klassen: M0, M1, M2, M3 en M4.

Op Promodrukken.nl vind je bij de specificaties de brandwerendheid van de materialen vermeld volgens de DIN 4102 normering of de Franse NF P92-501 normering. Het overzicht en indeling van klassen kun je hier vinden.

Onze top 10 brandveilige materialen met B1-certificaat

Voor jouw printproducten of uiteenlopende projecten is er altijd een brandveilige oplossing voorhanden. Of het nu gaat om sfeer en stijl of duurzaamheid: de producten benadrukken de uitstraling en kwaliteiten van iedere onderneming of organisatie. Dit is onze  top 10 van materialen die brandvertragend zijn en optimaal toepasbaar in de projectmarkt of in openbare ruimtes:

Bannerdoeken 510 en 610: de bestseller voor Spandoeken, stand- en bedrijfsaankleding.

Dekostof en Decotex: als Peesdoek in Textielframes, rechte Pop-up wanden en Beursbanners

Forex®: ideaal als displays, reclameborden, bewegwijzering en andere panelen.

Dibond®: veel gebruikt voor indoor en outdoor panelen, borden en bewegwijzering met een luxe uitstraling.

Airtex®: hét naadloos fotobehang voor een wallcovering tot wel 5 x 45 m uit één geheel of als Roll up banner.

Samba Backlit: het nummer 1 doek voor verlichte frames.

3M™ IJ20 & IJ40 folie series: voor p(l)akkende aandacht op voertuigen, reclameborden, ramen en in beursstands.

Blackback: voor gebruik als ondoorzichtig lichtblokkerend doek in bijvoorbeeld Textielframes.

Voile: om een transparante scheiding aan te brengen in winkelruimtes, restaurants, tijdens een evenement of op een beurs.

Vloerzeil: tover je vloeren om in echte aandachtstrekkers in een winkel, bedrijf of beursstand.

Met deze top 10 heb jij voor jouw project altijd een passende brandveilige oplossing voor handen. Raadpleeg voor meer materialen met brandwerende certificaten de specificaties op Promodrukken.nl. Hierin staan niet alleen de brandwerende kenmerken vermeld, maar ook printbreedtes en andere belangrijke kenmerken. Daarnaast is het goed te weten dat onze specialisten dagelijks klaar staan voor jouw vragen. Ze denken graag met je mee in oplossingen en het geven van het juiste advies is wat ze maar al te graag doen.

Beurswanden: de basis van elke stand

De opzet van een beurs start met de fundering: de wanden. Producten die je kunt gebruiken zijn:

✅ De beurswand: in ons assortiment vind je een gebogen of rechte pop-up wand, roll up XXL met een print op Airtex, een zipperwand en beursframes in drie maten.

✅ Naadloos fotobehang: op nummer 1 staat het populaire Airtex. Tip: onlangs voegden we de budgetvariant Basicwall toe aan ons assortiment. Het behang heeft dezelfde looks en eigenschappen als Airtex en is net zo gebruiksvriendelijk.

✅ Theater: voor de verplichte afscheiding (in neutrale kleur) tussen beursstands, kan onze doeksoort Theater een goede keuze zijn. Deze heeft een witte achterkant en blokkeert licht.

Nieuw: Blackback in een rechte beurswand

Naast Dekostof kies je nu ook voor Blackback Soft in een rechte beurswand. Goed nieuws want door haar zwarte block out rug is elke (fel) verlichte ruimte verzekerd van een goed zichtbare print. Handig bijvoorbeeld wanneer je op een beurs staat!