Alle categoriëen

Informatie

One way vision folie (droog plakken) is een geperforeerde zelfklevende folie die voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde. Je gebruikt One way vision folie zowel binnen als buiten. Geperforeerde zelfklevende raamfolie. One way vision effect: geen inkijk, wel zicht naar buiten. Voor indoor- en outdoortoepassingen. Ideaal voor toepassing op glas en transparante ondergronden.

Moment a.u.b. Message

Het One way vision effect

Met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel binnen. De heldere kleuren en prints aan de voorzijde trekken de aandacht doordat de achterzijde van de folie zwart is. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde, de doorkijk zijde.

Voor het beste printresultaat

Prints op One way vision folie kunnen er minder krachtig uitzien doordat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat. Verhoog daarom het contrast in het ontwerp met 10 tot 20% en maak gebruik van heldere kleuren zonder kleine teksten en andere details.

Extra bescherming met een laminaat

Kies voor het One way vision laminaat, zodat de perforaties niet verstopt raken met vuil of water. Hierdoor blijft het zicht naar buiten altijd optimaal. Houd er rekening mee dat de gaatjes enigszins troebel kunnen worden en de folie hierdoor minder helder blijft.

Extra info:

  • Materiaal: Witte monomeer folie

  • Brandcertificaat: Nee

  • Printtechniek: Latex

  • Maximale printbreedte uit één stuk: 148 cm

  • Lijmlaag: Verwijderbaar

  • Kleur lijmlaag: Zwart

  • Plakinstructie: Droog plakken

  • Laminaat: Glans

  • Minimale afname: 0,5 m2

Privacy raamfolies 

Ongestoord werken of wonen? Gebruik een van onze privacy folies: Zandstraalfolie en de One Way Vision folie. Deze voorkomen inkijk in de ruimte. Je kan beide folies zowel binnen als buiten gebruiken en zijn voor de langere termijn. 

De welbekende Zandstraalfolie biedt zowel overdag als in de nacht privacy. Je kunt dus niet naar binnen kijken. Deze folie kun je zelf opleuken met een gave full colour print. Ook houdt deze melkglasfolie de zon en de warmte tegen met behoud van lichtinval. Deze folies kom je vaak tegen in kantoren of in bijvoorbeeld wachtruimte.   

Kies je voor One Way Vision folie? Let er dan wel op dat de ruimte die beplakt wordt donkerder is dan de ruimte daarbuiten, anders valt het effect weg. Check dit zelf maar eens bij reclame op het achterraam van een auto. Wist je trouwens dat dit de best bekeken plek is waar mensen reclame spotten?