Alle categoriëen

Informatie

Het vrijstaande spandoekframe is de perfecte basis voor producten die je vrijstaand in een weiland kunt plaatsen of bij een verbouwing van een pand of woning. De stoere, industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken de vrijstaande spandoekframes erg populair. Je kunt kiezen uit een vierkante of rechthoekige vorm. Kies uit de 8 meest bestelde formaten. Wil je toch liever een ander formaat? Vraag dan een offerte op!

Moment a.u.b. Message

Gemaakt van aluminium buizen
Het vrijstaande spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Met elastische spanners bevestig je eenvoudig het spandoek in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft je boodschap goed zichtbaar. Het frame is gemaakt van aluminium en is daardoor een stevige basis voor je uiting.

Keuze uit verschillende materialen
Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen: Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Ontvang je liever alleen het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder materiaal.

Kies de uitstraling die past
Naast het vrijstaande spandoekframe heb je ook de keuze uit een rechthoekige of vierkant spandoekframe voor muren en wanden. Maar je kunt ook kiezen voor een rond spandoekframe , het outdoor textielframe of het blinde spandoekframe . Zo heb je verschillende mogelijkheden om een spandoek op te hangen.

Extra info:

 • Materiaal frame: Aluminium
 • Formaat: 200 x 150 cm, 200 x 200 cm, 300 x 300 cm, 300 x 300 cm, 400 x 200 cm, 400 x 300 cm, 500 x 200 cm, 500 x 300 cm
  Afwijkend formaat nodig? Start een chat met één van onze specialisten.
 • Dikte buis: diameter 42,2 mm
 • Materiaal doek: ProPES Outdoor, Banner 510, Banner 610, Meshdoek
 • Afwerking doek: Ringen, zomen en ringen of zomen en ringen voor Stormfix. Ringen worden om de 30 cm aangebracht.
 • Binnen/buiten: Buiten
 • Extra: Kies je voor de Stormfix afwerking dan is het doek rondom 5 cm kleiner dan het frame. Je kunt Stormfix-spanners voor de bevestiging los bijbestellen. Bestel je een doek met de afwerking zomen en ringen dan is het doek rondom 10 cm kleiner dan het frame. Je kunt Spanners met spinhaak of Rubberringen met S-haak voor de bevestiging los bijbestellen.
 • Montage: vraag de montageinstructies bij ons op!
 • Afstand boven maaiveld: 120 cm

Omschrijving Stormfix spanner

Dankzij Stormfix spanners heb je de mogelijkheid om het doek dichtbij het frame te bevestigen. Hierdoor is er optisch meer ruimte voor de boodschap op het doek. Bovendien hangt het doek superstrak in het frame en slijt de spanner minder snel omdat het elastiek niet over elkaar wrijft.

Stormfix spanner: een vernuftig elastisch koord

De Stormfix spanner houdt dankzij de elastieken het doek perfect op z’n plek. Bovendien is het verwisselen van een doek heel gemakkelijk. De Stormfix spanner is onder andere te combineren met het speakerdoek, steigerdoek en spandoek.

Samenvattend:

De Stormfix spanners zorgen dat een doek superstrak in een frame hangt

Maakt het verwisselen van het doek eenvoudig

Meer ruimte voor de boodschap op een doek

Minder slijtage omdat het elastiek niet over elkaar wrijft