Alle categoriëen

Informatie

Steigers zijn zeer geschikt om reclame te maken of een boodschap over te brengen. Dankzij deze lichte, transparante steigerdoeken behoud je lichtinval en het zicht naar buiten. Hoewel de doeken licht zijn, zijn ze sterk genoeg om vallend puin en bouwmateriaal op te vangen.

Moment a.u.b. Message

Pak de steiger in met Meshdoek of Flag

Steigerdoek wordt vaak gemaakt van Meshdoek. Doordat dit PVC-materiaal transparant is, kun je vanuit het gebouw of vanaf de steiger naar buiten kijken. Je kunt ook kiezen voor Flag, de transparante polyester stof met een fijne structuur, licht glanzende uitstraling en een doordruk van 98%.

In gigantische afmetingen te bestellen

Hou je niet in qua formaat: met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken voor je aan elkaar vast. Je bestelt eenvoudig het hele oppervlakte en levert dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan op. Het grootste doek dat we ooit geprint hebben, was 307 x 6 m.

Afwerking Flag: band en ringen om de 30 cm

Afwerking Meshdoek: zomen en ringen om de 30 cm

Steigerdoek bedrukken

Wij van promodrukken.nl bieden echt alles waarmee je de best denkbare reclame maakt en waarmee je op unieke en uitstekende wijze jouw bedrijf kunt promoten. Dat is nodig ook, want de concurrentie slaapt nooit en zal ook niet schromen opvallende reclame te maken. Bij promodrukken.nl vind je alles wat nodig is om jouw onderneming eens extra in de spotlight te zetten. Dit kun je bijvoorbeeld prima doen met steigerdoek. Je laat het steigerdoek bedrukken, kiest de voor jou perfecte afmeting en hebt een prachtig en kwalitatief ijzersterk product in handen.

Van steigerdoeken tot drukwerk en de beste stickers, promodrukken.nl biedt het

Iedereen kent ongetwijfeld ons enorme aanbod aan drukwerk, print en design in de vorm van onder meer het beste drukwerk, stickers materiaal voor op de beurs, buitenreclame, vlaggen, banieren, spandoeken, borden, panelen, posters en prints. In alle gevallen kunnen wij maatwerk bieden, maatwerk bijvoorbeeld in de vorm van het kiezen van het formaat en uiteraard wat er op het steigerdoek moet komen te staan, Je laat het steigerdoek bedrukken met je logo of met een speciale aanbieding, het is maar net wat je wilt.

Zelf invloed op de positie van de ringen waarmee je het doek ophangt

Steigerdoeken worden ook niet zelden ingezet ter promotie van activiteiten. Uiteraard kun je kiezen voor steigerdoeken volledig in kleur en je hebt zelf invloed op de positie van de ringen waarmee je het steigerdoek op eenvoudige wijze op kunt hangen. Ondanks al dit maatwerk bieden wij van pomodrukken.nl steigerdoek bedrukken tegen een bijzonde scherpe prijs aan, zoals dit geldt voor alle producten in het assortiment. Een ding is zeker, voor een scherpe prijs krijg je in elk geval een zeer bijzonder product geleverd, een product dat ook nog eens van de beste kwaliteit is.

Gebruik altijd een Adobe bij het maken van een PDF met het ontwerp

Wat betreft de ringen en de afwerking van het steigerdoek geldt dat je kunt kiezen voor alleen zomen en ringen in de hoeken, Je kunt echter ook besluiten om te kiezen voor zoom en ringen op elke hoek of om de 20 centimeter, ringen om de 25, 30, 40 en 50 centimeter is eveneens een mogelijkheid. Steigerdoeken zijn winddoorlatend en ook de hoogte, de breedte en de totale oppervlakte bepaal je zelf. Maatwerk dus, steigerdoeken bedrukken. Belangrijk bij het aanleveren van documenten voor het ontwerp voor op het steigerdoek is dat je het programma Adobe gebruikt. Alleen dan kan ook echt maatwerk geleverd worden en ben je verzekerd van alleen de beste kwaliteit.

Zeer sterk en toch ook verrassend licht van gewicht

Het gebruik van steigerdoeken biedt de nodige voordelen. In negen van de tien gevallen wordt gebruik gemaakt van mesh. Dit is een zeer sterk product, dat verrassend licht van gewicht is overigens. In het materiaal zitten kleine openingen. Sta je achter een steigerdoek, dan kun je er doorheen kijken, andersom kan dat niet. Op die manier is je reclame dus extra goed zichtbaar en daar is waar het gebruik van het steigerdoek uiteindelijk ook om draait. Een steigerdoek is eveneens geluid- en winddoorlatend. Producten als steigerdoeken - ook in gedrukte vorm- zijn bovendien veilig en dienen aan tal van verschillende regels te voldoen. Zo hebben ze onder meer een brandvertragende werking.

Zo vestig je extra de aandacht op een product, dienst of evenement

Steigerdoek bedrukken is een maatwerk service die we bieden. We maken simpelweg het steigerdoek zoals jij dat voor ogen had. Met jouw eigen ontwerp en met de ringen zo geplaatst zoals jij dat wenst, Juist daarom is steigerdoek zo'n populair item als het gaat om het maken van reclame, Steigerdoek is vooral ook erg praktisch. Zo is het doek omzoomd aan de rand en heeft het dus ringen. Op die manier ontstaat een zeer sterk geheel, een geheel dat je prima en eenvoudig kunt monteren temeer daar je zelf bepaalt waar de ringen komen. Belangrijk is dus eigenlijk alleen nog de positionering van de ringen en het aanleveren van het bestand voor op het steigerdoek. Zorg dat dit kwalitatief in orde is en dat het gemaakt is met behulp van een Adobe programma. Doe je dat, dan is steigerdoek bedrukken een uitgelezen manier om een product, dienst of een evenement in het zonnetje te zetten.

Ongeacht het budget dat je tot je beschikking hebt

Steigerdoeken maken onderdeel uit van de categorie vlaggen, banieren en spandoeken, een categorie waarin verder beachflags, canvasdoeken, gevelbanieren, gevelvlaggen, kioskvlaggen, kleine vlaggen, mastvlaggen, peesdoek en raamvlaggen behoren. Ook roll-up banners, spandoeken en staande vlaggen horen bij deze familie. Het tekent wel ons aanbod dat gewoon ontzettend uitgebreid is. Hoe groot of klein ook en ongeacht welk budget je tot je beschikking hebt, bij promodrukken.nl vind je altijd dat specifieke product dat helpt om jouw bedrijf, product of dienst op de enige juiste manier onder de aandachte te brengen.

Begrip om alles wat met het realiseren van commerciële doelstellingen te maken heeft

Promodrukken.nl is een begrip als het gaat om alles wat nodig is om commerciële doelstellingen te realiseren met voornamelijk bedrukte artikelen. Wat betreft briefpapier bijvoorbeeld, staan wij bekend als de onbetwiste nummer 1. We bieden briefpapier op het beste A4 en A5 papier uiteraard in de eigen opmaak. Dat geldt ook voor flyers voor campagnes en promoties. Ook flyers kun je volledig personaliseren volledig in je huisstijl maken, Voor op kantoor, in de winkel en de beurs bieden we bovendien alleen de beste roll-up banners zoals we ook tal van verschillende opties bieden met betrekking tot visitekaartjes. Steeds stel je het product voor het grootste deel zelf samen, promodrukken.nl zorgt dat het vervolgens snel geleverd wordt en dat alleen gewerkt wordt met producten van de beste materialen.

Wij staan voor gemak en standaard lage prijzen

Promodrukken.nl dat zijn wij, en wij staan voor gemak. Bij ons heb je snel de beschikking over goedkoop drukwerk wat betreft print en design. Kwaliteit speelt ook al een belangrijke rol binnen onze onderneming. Daarnaast garanderen we steeds de laagste prijzen en staan we ook al bekend om de meer dan uitstekende service.

Spandoek geldt als oerproduct

Terug naar steigerdoeken en steigerdoek bedrukken. Het steigerdoek is een rechtstreekse afgeleide van het oerproduct in deze categorie, het spandoek. Zo kun je tegenwoordig ook gevelbanier bedrukken en dus steigerdoek bedrukken. Het spandoek is wat deze categorie betreft het oudste product. Dat wil overigens niet zeggen dat er ook maar iets aan kracht ingeboet is. Het spandoek geldt nog altijd als een zeer goedkope wijze om zeer snel en effectief jouw merk, product, dienst of een evenement goed onder de aandacht te brengen. Het spandoek geldt dan ook als een van de meest gebruikte en bovendien ook meest effectieve middelen om met de buitenwereld te communiceren. Overigens is bij ons ook peesdoek bedrukken en raamvlaggen bedrukken een mogelijkheid.

Zo goed als alles is mogelijk

Overeenkomst tussen span-en steigerdoeken is dat je ze gemakkelijk zelf kunt monteren met de ringen waarvan je dus zelf de positie bepaald hebt. Wat betreft het formaat is zo goed als alles mogelijk en ondertussen zijn ook de bouwhekdoeken in opmars, Allemaal werken ze prettig en gemakkelijk en doen ze wat ze moeten doen; extra de aandacht vestigen op je bedrijf of een evenement.

Prima manier om op te vallen

Steigerdoek bedrukken en steigerdoek kopen is een prima manier om op te vallen. Het materiaal leent zich hier prima voor, doorgaans is dat mesh, Het laat wind en geluid door en is zeer sterk ondanks het feit dat het zeer licht is. Je laat er zeer scherp je ontwerp op drukken en kiest zo dus voor onvervalste personalisering van het steigerdoek. En om de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Promodrukken.nl biedt immers altijd de laagste prijzen voor de beste artikelen. Het gehele proces van bestellen en ontwerpen gaat buitengewoon eenvoudig. Ongeacht wat precies de producten zijn die je bestelt, Wel is het - we kunnen het niet genoeg benadrukken- belangrijk om je ontwerp goed aan te leveren met een Adobe programma. Doe je dat, dan krijg je steevast alleen het beste en meest opvallende promotiemateriaal dat te bedenken is.

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn

In navolging van het succesvolle spandoek, waarbij we uiteraard ook een spandoekframe bieden, is steigerdoek bedrukken een product dat sterk in opmars is. Er zijn echter nog heel veel meer andere opties. Neem de tijd en maak kennis met alles wat we bieden. En dat is nogal wat.

De zeer scherpe tarieven die we hanteren, ook voor steigerdoek bedrukken, zeggen niets over de geleverde kwaliteit want promodrukken.nl is het bewijs dat producten van topkwaliteit niet altijd heel erg duur hoeven te zijn.

Extra info:

 • Materiaal: Flag en Meshdoek
 • Gewicht: Meshdoek: 270 gr./m2
  Flag: 110 gr./m2
 • Brandcertificaat: B1
 • Printtechniek: Flag: sublimatie
  Meshdoek: UV-print
 • Maximale printbreedte uit één stuk: Flag: 306 cm
  Meshdoek: 492 cm
 • Afwerking: Flag: band en ringen om de 30 cm
  Meshdoek: zomen en ringen om de 30 cm
 • Textuur: Flag: lichte en glanzende structuur
  Meshdoek: gaasstructuur
 • Binnen/buiten: Binnen en buiten
 • Waterafstotend: Ja
 • Translucent: Ja
 • Extra: Doeken van Meshdoek die groter zijn dan 5 x 5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd