Alle categoriëen

Informatie

Gebruiksvriendelijke raamvlaggen bevestig je op iedere glazen ondergrond, dankzij de los bij te bestellen zuignap. Voor jouw gemak staan er templates klaar die je helpen bij het maken van je eigen ontwerp. Zo bestel je wel heel gemakkelijk een eigen raamvlag.

Moment a.u.b. Message

Dubbelzijdig geprint op Banner 610

De raamvlag heeft een formaat van 55 x 80 x 59,5 cm en is een dubbelzijdig geprinte vlag gemaakt van Banner 610. Deze PVC doeksoort heeft een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit en is ondoorschijnend. Bovendien is Banner 610 brandwerend en heeft het een B1-certificering.

Binnen en buiten te gebruiken

Raamvlaggen komen niet meer van hun plek met dank aan raamvlag stokken en zuignappen. Je monteert en demonteert het geheel gemakkelijk. De zuignap zet zich vast op iedere glazen ondergrond. Hierdoor zijn gaten in de muur voor een vlaggenstokhouder niet meer nodig.

Alternatief met kioskvlag

Wil je liever een vlag aan de gevel, dan is de kioskvlag een goed alternatief. Kioskvlaggen hebben een dubbelzijdige bedrukking met Banner 610 en daarnaast kun je nog kiezen voor enkelzijdige bedrukking met Flag longlife. Dit materiaal heeft een doordruk van 90 - 95%.

Extra info:

  • Materiaal: Banner 610
  • Gewicht: 610 gr./m²
  • Brandcertificaat: B1
  • Printtechniek: UV-print
  • Formaat vlag 55 x 80 x 59,5 cm
  • Formaat stok: Doorsnede 19 mm, de lengte inclusief knop is 72 cm
  • Formaat zuignap: Doorsnede 10 cm met een hendel van 9,5 cm een een trekkracht van 10 kg
  • Binnen/buiten: Binnen en buiten
  • Waterafstotend: Ja
  • Translucent: Nee

Raamvlaggen bedrukken

Wij van promodrukken.nl bieden tal van mogelijkheden om jouw winkel extra in het zonnetje te zetten en eens extra onder de aandacht te brengen. Daar is raamvlaggen bedrukken er slechts een van. Het is echter wel een bewezen effectieve wijze om extra de aandacht te trekken.

Met een raamvlag zet jij jouw winkel extra in de spotlight

Even scherp zijn; aan raamvlaggen uit ons aanbod alleen heb je niet zoveel als je iets zoekt dat bijvoorbeeld jouw winkel extra in de spotlight zet. Raamvlaggen zijn alleen handig als je ze laat bedrukken. Door raamvlaggen bedrukken heb je een voordelig maar zeer effectief middel om mensen te wijzen op jouw zaak, jouw acties, jouw kortingen en jouw enorm grote assortiment. Raamvlaggen bedrukken kan uiteraard ook als je geen winkel hebt, maar als je bijvoorbeeld net vader of moeder bent geworden van een zoon of dochter, want ook de raamvlag geboorte scoort erg goed en lijkt de plek van de oude, trouwe ooievaar over te nemen.

Raamvlaggen bedrukken: kies steeds voor een creatief ontwerp of een leuke tekst

Daarmee blijkt de veelzijdigheid van de raamvlag maar weer eens, want voor elke leuke gelegenheid kun je wel een raamvlag bestellen. Je bepaalt zelf de bedrukking en daarmee is het een ideaal te personaliseren product. In de meeste gevallen wordt een raamvlag gebruikt om een winkel op te laten vallen. Hoewel de concurrentie op dat vlak groot is, blijken raamvlaggen ideaal om dit te bewerkstelligen. Door raamvlaggen bedrukken tot een kunst te verheffen en steeds voor originele creaties of teksten te kiezen, kun je door raamvlaggen bedrukken zorgen dat het druk wordt in jouw zaak. Aan jou om vervolgens de aandacht van de klant vast te houden en te zorgen dat ze vaker als een keer langskomen.

De talloze voordelen van raamvlaggen bedrukken

Raamvlaggen bedrukken biedt nogal wat voordelen. Zo zijn ze zeer vriendelijk in gebruik en kun je ze gemakkelijk op elke gazen ondergrond plaatsen. Idealiter bestel je een compleet pakket een raamvlag bedrukt, een stok en een zuignap. Dan kun je overal uit de voeten, want een raamvlag kun je zowel binnen als buiten gebruiken. In alle gevallen zit de raamvlag heel stevig vast en is de vlag eenvoudig te monteren en te demonteren. De zuignap zuigt zich stevig vast op elke ondergrond en dat heeft weer als voordeel dat er geen gaten in de muren geboord hoeven te worden. Een alternatief is eventueel een kioskvlag, ook een prima middel overigens om de aandacht op je zaak te vestigen.

Je laat gewoon beide kanten van je raamvlaggen bedrukken met verschillende boodschappen

Raamvlaggen bedrukken kan zelfs aan beide kanten van de vlag. Je kunt er dus voor kiezen om op beide kanten iets verschillends te zetten Dit is uiteraard afhankelijk van waar je de vlag specifiek voor wenst te gebruiken. In alle gevallen is raamvlaggen bedrukken een goed idee als je een eigen zaak of winkel hebt. Het ontwerp bepaal je zelf en geef je net als de formaten aan ons door. Let er daarbij wel goed op dat je het ontwerp in een goed bestand naar ons stuurt; een PFD bijlage die is opgemaakt met behulp van het Adobe ontwerpprogramma. Kom je er niet uit? Vraag dan een van onze specialisten, Die kunnen je altijd verder helpen. Heb jij je materiaal in orde en alles goed aangeleverd, dan heb je de bedrukte raamvlaggen als binnen twee werkdagen thuis. Je kunt raamvlaggen bedrukken dus ook toepassen als je snel in wilt spelen op een actie of de actualiteit. Een raamvlag bestellen is via onze website een eenvoudig proces. Dat kan iedereen en dat wijst zich verder helemaal vanzelf. Heb je dit proces doorlopen, heb je ons voorzien van het juiste bestand dan is het nog slechts een kwestie van de raamvlag kopen en ben jij de trotse eigenaar van raamvlaggen, die je dus snel thuis bezorgd krijgt.

We kunnen bedrukte raamvlaggen vaak al binnen twee dagen leveren

Die snelheid is essentieel, ook als je raamvlaggen bedrukken wilt gebruiken bij een geboorte en de raamvlag ooievaar geplaatst moet worden. Want dat mag iedereen immers weten, Ja, wij durven ons ondertussen beste de specialist in raamvlaggen online te noemen, zoals we nog heel erg veel meer te bieden hebben op het gebied van vlaggen en promotionele materialen. Het is heel erg simpel, moet er iets in de spotlight gezet worden, ben je beginnend ondernemer en moet je aan je naamsbekendheid werken of heb je plannen om op een beurs te staan? Wij helpen je altijd verder met een assortiment dat zijn gelijke niet kent.

Ons prijs- kwaliteitsniveau is en blijft onovertroffen; je krijgt heel veel voor weinig geld

Raamvlagen bedrukken is slechts een manier om jouw winkel extra onder de aandacht te brengen, je kunt echter ook kiezen voor bijvoorbeeld vlaggen kleine formaten, mastvlaggen of je kiest voor peesdoek bedrukken of besluit steigerdoek te kopen. Je kunt met ons alle kanten op en we hebben een aanbod om van te watertanden. Zoals voor raamvlaggen bedrukken geldt, geldt eigenlijk voor heel ons aanbod dat we onze producten aanbieden voor een uitstekend prijs- kwaliteitsniveau. Je krijgt heel veel voor relatief weinig geld  en slaagt er met onze producten altijd in om de aandacht op jouw zaak te vestigen. En dat is ook precies de reden waarom raamvlaggen bedrukken voor jou prioriteit had.

Je wilt immers zoveel mogelijk mensen in de winkel

Raamvlaggen bedrukken is een relatief voordelige wijze van als winkel opvallen in de menigte die echter wel zorgt dat mensen nooit meer zomaar jouw winkel voorbij lopen. En dat is waar het allemaal om draait: mensen in je winkel.