Alle categoriëen

Informatie

Een outdoor klopframe is bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen. Zonder ringen en spanners, maar met een strip trek je het doek gemakkelijk strak in het frame. Zo ziet het geheel er strak en luxe uit.

Klik svp hier voor de handleiding van het klopframe.

Moment a.u.b. Message

Complete set, los doek of frame

Het outdoor klopframe kun je bestellen als complete set, los doek of frame. In een complete set wordt het frame, doek en strips meegeleverd. Geen complete set nodig? Bestel dan een doek of frame los. Zonder ringen en spanners, maar met een strip trek je het doek gemakkelijk strak in het frame. De strip is in wit, zilver en zwart verkrijgbaar en past daardoor altijd goed bij je ontwerp. Zo ziet het geheel er strak en luxe uit. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleuren zilver en zwart. Het frame gaat extra lang mee doordat het geanodiseerd is. De strips zijn in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zilver en zwart. In dit frame gebruik je Banner 510 als materiaal.

Montagetips

Dit klopframe (25 mm dik) werkt net iets anders dan de andere outdoor frames (oa dikte 60 mm) in ons assortiment. Je begint met het monteren van het frame. Hangt het op de juiste plek? Dan ga je verder met het doek. Deze positioneer je goed en bevestig je met de strips. Deze strips sla je met een rubberen hamer in het frame. Ten slotte snijd je de overige delen zo'n 7,5 cm van het doek af. Zo hangt jouw doek binnen een mum van tijd strak en netjes in het frame. Houd er dus rekening mee dat je de randen van het doek verwijderd. Zet daarom geen belangrijke teksten, logo’s of andere gegevens aan de zijkanten of randen van je ontwerp.

Specificaties

  • Minimaal formaat: 50 x 50 cm

  • Materiaal frame: Aluminium

  • Dikte: 25 mm

  • Materiaal doek: banner 510

  • Afwerking doek: het doek wordt rondom 7,5 cm groter dan het opgegeven formaat. Dit zorgt voor een eenvoudige montage.