Alle categoriëen

Informatie

Banieren zijn langwerpige doeken die van boven tot onder opvallen en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk zijn. Kies uit de binnenbanier of de gevelbanier en maak deze zo lang als je wilt. Dankzij het B1-certificaat hangt de banier op elke plek veilig.

Moment a.u.b. Message

Binnen en buiten een blikvanger

Een enkelzijdig binnenbanier is perfect voor winkels en showrooms. Met de gevelbanier vergroot je de uitstraling van bedrijven ook buitenshuis. Door montage op hoogte, de haakse positie en de dubbelzijdige print is de gevelbanier voor ieder pand een blikvanger.

Kies uit verschillende breedtes en doeksoorten

Binnenbanieren zijn verkrijgbaar in transparante Flag en niet doorschijnende dekostof in 60, 80 en 100 cm breed en onbeperkte lengte. Gevelbanieren worden gemaakt van banner 610 en zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 of 80 cm, met een maximale hoogte van 2,5 m en 3 m.

Uitgelicht: Banner 610

Banner 610 is een PVC doeksoort met een hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het doek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De zwarte kern in de binnenkant voorkomt dat jouw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor een dubbelzijdige print.

Combineer met de haakse baniersteun

Vul je keuze aan met de haakse baniersteun. Dit ophangsysteem is sterk en kwalitatief omdat het gemaakt is van rvs met een 304 legering. Bij bevestiging breng je het doek op spanning met behulp van de schroeven die links en rechts zitten. Het resultaat is een strakke banier.

Specificaties:

 • Materiaal: Dekostof, Flag of Banner 610
 • Gewicht: Dekostof: 215 gr./m2
  Flag: 110 gr./m2
  Banner 610: 610 gr./m2
 • Brandcertificaat: B1
 • Printtechniek: Dekostof en Flag: sublimatie
  Banner 610: UV-print
 • Formaat: Binnenbanier: 60, 80 en 100 cm breed, lengte onbeperkt
  Gevelbanier: 60 x maximaal 250 cm hoog of 80 x maximaal 300 cm hoog
 • Textuur: Dekostof: Fijne structuur
  Flag: Lichte structuur
  Banner 610: Nauwelijks structuur
 • Afwerking: Boven en onder tunnel
 • Tunnelmaat: Binnenbanier: 4 cm, plat
  Gevelbanier: 7 cm, plat
 • Binnen/buiten: Binnenbanier: binnen
  Gevelbanier: buiten
 • Waterafstotend: Dekostof en Flag: nee
  Banner 610: ja
 • Translucent: Dekostof en Banner 610: nee
  Flag: ja voor 98%
 • Diameter haakse baniersteun: Uithouder: 4,2 cm
  Houder doek: 3,3 cm
  Voetplaat: 19 cm
 • Extra: Banner 610: De teksten en logo’s moeten minimaal 2 cm vanaf de tunnel staan.

Gevelbanier drukken

Je hebt een winkel in een drukke winkelstraat. Het is dan zaak om te zorgen dat jouw winkel opvalt tussen al het andere winkelgeweld. Uiteraard doe je dat met je aanbod, de mensen moeten echter wel gewezen worden op jouw aanbod en je weten te vinden natuurlijk. Een perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen is te kiezen voor een gevelbanier, de voordelen zijn legio. Het uiterlijk, de tekst en het formaat? Je bepaalt het helemaal zelf als je voor promodrukken.nl kiest. En bovendien kan het product al heel snel bij je thuis afgeleverd worden. Geheid dat je het meteen drukker krijgt, want een gevelbanier valt altijd op en zet jouw bedrijf in de spotlight. En laat dat nou precies zijn wat je wenst.

Als winkelier moet je en wil je altijd en overal de aandacht van het publiek trekken

Als winkelier en rasecht ondernemer wil je altijd en overal écht opvallen. Niemand van het winkelend publiek mag jouw winkel zomaar voorbijlopen zonder dat jouw zaak onopgemerkt is. Het liefst kondig jij je zaak al van ver aan, zodat mensen weten naar welke winkel ze onderweg zijn. Ideaal om dit te bewerkstelligen is wel het gebruiken van een gevelbanier. Met een gevelbanier is en blijft jouw boodschap duidelijk. Een gevelbanier hangt altijd strak en de boodschap die jij over wilt brengen is altijd goed leesbaar. En dat is precies wat je wilt.

Laat een gevelbanier helemaal in jouw eigen stijl en met jouw boodschap drukken

Met een gevelbanier heb je bovendien een product dat van jou zelf is. Je kiest zelf hoe de gevelbanier te drukken en als je verstandig bent dan laat je er meteen meerdere drukken. De banier hangt in een systeem en dit maakt dat het redelijk snel te verwisselen is. Dan moet er wel iets te verwisselen zijn, uiteraard. Zo kun je bijvoorbeeld per seizoen een andere manier ophangen, om maar een voorbeeld te noemen. Zo wissel je af, speel je in op actuele ontwikkelingen of kondig je veelbelovende acties of aantrekkelijke kortingen aan. Jij bepaalt helemaal zelf wat er op de gevalbanier bedrukt wordt immers.

Vlaggetjes en borden op de stoep vallen minder op dan de gevelbanier

Het valt bepaald niet altijd mee om nog op te vallen tegenwoordig als winkelier. De vlaggetjes en borden op de stoep vallen je vaak niet eens meer op. Met een gevelbanier ligt dat toch even anders. Het is de stijlvolle manier waarop het voor je zaak aan de gevel hangt. Altijd strak, hoe hard het ook waait. Omdat het doorgaans hoger hangt, is je gevelbanier van afstand al goed waarneembaar. Ook dat is een nadrukkelijk voordeel van het werken met deze baniers, die eigenlijk alleen maar voordelen bieden ten opzichte van andere uitingen. Alleen al het feit dat een gevelbanier drukken met daarop jouw geheel eigen en dus unieke boodschap een optie is, is daar een van. Je bent onafhankelijk van wat een merk of een leverancier je aanbiedt, je bepaalt nu gewoon helemaal zelf welke boodschap jij uitdraagt.

Kies voor het dubbelzijdig laten drukken van gevelbaniers

Het ligt aan de specifieke situatie natuurlijk, maar het is zeer verstandig om voor de optie gevelvlag dubbelzijdig drukken te kiezen. Vaak kiezen winkeliers voor twee keer dezelfde boodschap, je kunt hier echter weer in variëren en hebt ook nu weer de regie in handen. Je kunt het winkelend publiek gewoon herinneren aan het feit dat jij hier gevestigd bent, je kunt ze ook proberen te lokken met een leuke actie of een ludieke tekst. Het is maar net waar jij voor staat en hoe jij wilt dat de mensen bij je binnen komen. Door te kiezen voor gevelbaniers heb je steeds de vrije hand, En dat is wat je als winkelier toch al graag wilt. In elk geval zal niemand stilletjes je huisje (lees: je zaak) nog voorbij gaan als je werkt met gevelvlaggen. En het mooie is wel dat als de borden van de concurrenten door de straat zweven bij harde wind, jouw gevelbanier net zo strak hangt als tijdens een windstille zomerdag.

Je hebt je gevelbanier al binnen twee dagen thuis

Uiteraard krijg je niet zomaar een gevelbanier aangeboden, die is steeds van de beste kwaliteit en in negen van de tien gevallen van bisonyl. Op dat materiaal komt je uiting of boodschap prima naar voren en bovendien geldt het als een zeer stevig materiaal. Als je het bestelproces doorlopen hebt, krijg je een prachtige banier geleverd, al dan niet in fullcolour gedrukt en voorzien van een tunnelzoom. Door voor promodrukken.nl te kiezen kun je al binnen twee werkdagen in het bezit komen van een gevelbanier om zo snel op de actualiteit in te kunnen spelen.

In verschillende formaten beschikbaar of kies voor onvervalst maatwerk

Het bestelproces is eenvoudig en werkt uitermate prettig. In eerste instantie kies je voor het formaat, waarbij je de keuze hebt uit 60 centimeter breed en maximaal 259 cm hoog, 94 centimeter breed en maximaal 300 centimeter hoog of 194 centimeter breed en maximaal 300 centimeter hoog. Daarna is het nog slechts kiezen van het materiaal en de bedrukking. Je kiest eenvoudig voor enkelzijdige bedrukking of voor dubbelzijdige bedrukkingen krijgt in alle gevallen een scheurvast product geleverd, iets dat dus al heel snel en op zeer korte termijn mogelijk is.

Lever wel je PDF op de enige juiste wijze en met Adobe aan

De snelheid waarmee geleverd kan worden valt of staat wel met de wijze waarop je het ontwerp aanlevert. Promodrukken.nl neemt alleen genoegen met het beste en wil je steeds alleen de beste gevelbaniers aanbieden. Daarom dient een door jou aangeleverd ontwerp een correct opgemaakt PDF-bestand te zijn dat is gemaakt met professioneel ontwerpprogramma Adobe. Mocht je hier om wat voor reden nou niet in slagen of lukt het in het geheel niet met het ontwerp, vraag dan de specialisten van promodrukken om hulp. Zij helpen je altijd en op de beste manier echt verder. Wij staan namelijk voor gemak, voor kwaliteit, voor goedkoop en voor alleen de beste service. En dus geldt dit ook voor het ontwerp.

Zo trek je echt de aandacht van het winkelend publiek

Het is ondertussen bewezen dat je met een gevelbanier echt de aandacht trekt van het winkelend publiek. Ze herkennen je logo, je naam en elke andere uiting al van afstand. Het zorgt voor herkenbaarheid; ‘daar bij dat banier zit die leuke winkel’. Het wordt een ijkpunt, ook omdat het een wat hogere positie heeft ten opzichte van andere reclame-uitingen die zich toch vaak op de grond of op ooghoogte bevinden. Bij wind of regen, de boodschap die je middels de banier uit wilt dragen blijft onder alle omstandigheden prima leesbaar. Het kiezen voor een gevalbanier is bovendien kiezen voor een zeer stijlvolle presentatie van je winkelpand. Het trekt continu de aandacht. Een banier schijnt niet door en kan dus meer dan prima dubbelzijdig gebruikt worden. Meestal heeft het een matte uitstraling. Dat een banier zo opvallend aanwezig is heeft ook te maken met het feit dat het vaak strak en haaks op de gevel van je winkelpand is aangebracht. Het systeem waarin het opgehangen is, is zeer gebruiksvriendelijk en praktisch bovendien. Het maakt dat je snel van banier en dus van boodschap kunt wisselen, mocht je dit willen.

De baniers zijn niet doorschijnend; bedruk beide kanten dus anders

Met een gevelbanier 60 cm breed bijvoorbeeld val je altijd op en straal je echt iets uit. Zowel het bevestigingssysteem als het banier zelf zijn van de beste kwaliteit. De binnenkant van het doek bestaat uit een zwart deel, daarom schijnt de banier dus niet door. Het spreekt voor zich dat al onze gevelbaniers voldoen aan de eisen die er aan het product gesteld worden. In het voordeel van dergelijke baniers spreekt zeker de grote mate van leesbaarheid. Reguliere vlaggen wapperen altijd en dat bemoeilijkt vaak het lezen, dit is bij een gevelbanier dus niet het geval. Zoals gesteld is het doek te vervangen en je kunt zelfs kiezen voor een gevelbanier met verlichting. In dat geval plaats jij jouw banier dus in de avonduren extra en zeer fraai in de spotlights door het te laten belichten met een energiezuinige led-spot.

Alles op het gebied van reclame koop je bij ons tegen zeer scherpe prijzen

Wil je een gevelbanier in Barneveld? Geen enkel probleem, want binnen twee werkdagen kun jij je banier al in Barneveld geleverd krijgen. Een gevelbanier bestellen is erg eenvoudig, een gevelbanier online bestellen doe je gewoon hier. Het wijst zich allemaal helemaal vanzelf. Daar hoef je niet voor doorgeleerd te hebben. Wij kunnen je toch al van alles bieden op het gebied van reclame, of het nou gaat om drukwerk, print of sign. We kunnen voldoen aan al jouw wensen, wensen die je in een gesprek toe kunt lichten. Je kunt echter ook gewoon in een mail aangeven wat jouw wensen precies zijn en waaraan jouw producten moeten voldoen. Maken wij het zo voor je in orde. Omdat het bestelproces gemakkelijk gaat en eigenlijk alles als vanzelf gaat, durven we te zeggen dat we een buitengewoon klantvriendelijk bedrijf zijn.

Wij komen gewoon op locatie de montage voor onze rekening nemen

Uiteraard spreekt ons grote aanbod vooral tot de verbeelding. En daar zijn we trots op. Of het nou gaat om wrapping, om belettering, raambelettering of spanframes, we hebben het allemaal voor je liggen. Ook op het gebied van lichtreclame staan we nadrukkelijk ons mannetje, net zoals je voor vlaggenmasten en borden prima bij ons terecht kunt. We mogen ons een absoluut specialist noemen in gevel- en interieurreclame en bieden je visuals groot en klein, zoals je ook voor XL-printing bij ons aan het juiste adres bent. Daarnaast zijn we ook prima in staat om het een en ander bij jou te komen monteren. We kunnen dus het pakket als geheel aanbieden tot de montage aan toe. Verrassend zijn telkens weer de prijzen die we bieden voor de producten van topkwaliteit. Want we bieden echt het beste voor een zeer scherpe prijs.

Heel veel meer dan gevelbaniers alleen

Behalve dat je bij ons je perfecte gevelbanier koopt en laat bedrukken, lichten we er toch een aantal alternatieven uit. Soms immers past een gevelbanier simpelweg niet. Gelukkig bieden we je steeds tal van interessante alternatieven die jouw winkel ook perfect in het zonnetje kunnen zetten en die zorgen dat jij jouw zaak opvallend presenteert. Wat je bijvoorbeeld ook kunt doen is kiezen voor raamvlaggen bedrukken. We kunnen dubbelzijdig bedrukken op een ondoorschijnende blockout. Zo kun je beide kanten laten bedrukken en kun je zelfs overwegen om op beide kanten een andere boodschap te laten bedrukken. Erg populair is ook een vlag met een stok van zeventig centimeter, voorzien van een zuignap. Ook nu dien je het ontwerp op PDF via Adobe aan te bieden. De raamvlaggen kun je overigens zowel binnen als buiten gebruiken.

Kies voor vlaggen in klein formaat of voor mastvlaggen

Wat ook een optie is, is kiezen voor vlaggen in klein formaat. Wij bieden je de kans om je eigen vlag samen te stellen ook in precies dat formaat dat jij wenst ok al wijkt het af van de reguliere maten. Maatwerk dus. Daarbij heb je de keuze uit verschillende afwerkingen. Deze vlaggen maken je ook al goed zichtbaar en zorgen voor uitstraling. Met een kleine investering creëer je zo toch de beste denkbare uitstraling en zet jij je bedrijf in de spotlight. Ander interessant alternatief zijn zeker ook mastvlaggen. Dan word je echt gezien. Ook dit kun je omschrijven als een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken, dit om de simpele reden dat ook deze mastvlaggen al van grote afstand te zien zijn en bereid je het winkelend publiek dus al voor op wat komen gaat: jouw winkel. Kies voor een creatief ontwerp en opvallende kleuren. Je kunt daarbij nog kiezen tussen een rechte of staande mastvlag.

Het peesdoek is bijzonder in opmars

Wel eens aan peesdoek bedrukken gedacht? Peesdoek bedrukken is ook al in opmars en is een zeer fraaie manier om je bedrijf te presenteren. Een peesdoek verwissel je gemakkelijk en is op tal van verschillende plaatsen te gebruiken. Een peesdoek is in zes verschillende polyester stofsoorten verkrijgbaar en daar is altijd de voor jou perfecte soort bij. Deze peesdoeken zijn overigens allemaal B1 gecertificeerd. Steigerdoek kopen? Ook al een prima idee. Je kunt de steigerdoeken laten bedrukken in full color op meshdoek. Je bepaalt helemaal zelf de positie van de ringen voor het ophangen van het steigerdoek. We maken ook steigerdoeken op maat en bieden ze aan voor een zeer concurrerende prijs. Ook tuincanvas bedrukken kan een optie zijn. Niet om je bedrijf in de etalage te zetten wellicht wel om na het werk je tuin een facelift te geven en meer uitstraling te geven. Je hebt ze in verschillende formaten en steeds wordt scheurvast materiaal toegepast.  Ook nu kun je kiezen voor een full-color canvas. En daarmee hebben we no slechts het topje van de ijsberg benoemd als het gaat om het in de spotlight zetten van je onderneming.

Promotionele campagne om van te watertanden

Begin je een onderneming en wil je een promotionele campagne opzetten om van te watertanden? Je doet gewoon zaken met ons en wij kunnen je het gehele pakket aanbieden. Neem drukwerk, toch ook nog steeds onmisbaar voor alle bedrijven. We leveren je alles en helpen je met je huisstijl. Zo bieden we briefpapier brochures, compliment cards, enveloppen, flyers, folders, gekleurde enveloppen, kaarten, kranten al vanaf 1 stuk, omslagen en visitekaartjes. Ook voor meer bijzondere producten als affiches en posters, fotoproducten, posterpapier en stoeprandposters  klop je nooit te vergeefs bij ons aan. Over stickers gesproken, ook daar weten we wel raad mee met onder meer asfaltstickers, etiketten, magneetstickers en stickers die geschikt zijn voor gebruik op whiteboards.

We hebben alles en leveren bovendien razendsnel

Wij van promodrukken.nl bieden ook alles wat met de beurs te maken heeft, want we kunnen ons voorstellen dat jij je met je bedrijf op een beurs wilt presenteren. Beurswanden, infodisplays, naambordjes, offertemappen, pop-up walls, POS-displays, presentatiemiddelen of een spanframe of vouwtent met een zijwand? Ook dat bieden we je allemaal aan, allemaal tegen een zeer scherpe prijs en op maat gemaakt conform jouw wensen en eisen. Zullen we het ook nog even over de borden hebben? Want dat aanbod mag er zijn met onder andere bouwborden, foamborden, geboorteborden, gevelborden, rallyschilden, sportveldborden en stoepborden. We hebben het allemaal en we leveren het je bijzonder snel bovendien