Alle categoriëen

Informatie

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame is het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Strak doek dat eruit ziet als een reclamebord. Op het blinde spandoekframe is alleen de print zichtbaar. Zo krijgt de boodschap de volle aandacht! Het doek in het blinde spandoekframe is eenvoudig te verwisselen (zie handleiding). Je kunt losse doeken of een complete set (bij)bestellen.

Moment a.u.b. Message

Uitgelicht: ProPES outdoor

Combineer dit spandoek bijvoorbeeld met ProPES outdoor. ProPES outdoor is de voordeligste keus op het gebied van doeken. Dit uiterst duurzame, 100% recyclebare doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket verstuurt.

Bestel tot 600 cm uit één geheel. Heb je een frame dat groter is dan 600 cm? Dan worden de framedelen aan elkaar gezet met koppelstukken. Bij dit frame kun je kiezen uit Banner 510 of ProPES Outdoor. Advies van onze product-expert: kies bij ProPES outdoor voor een full color print. Bij witte delen kun je het frame er namelijk doorheen zien.

Montage van het blinde spandoekframe

Je krijgt het frame geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren. Voor het bevestigen trek je het doek over het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. De spanners worden niet standaard meegeleverd.

Welk doek moet ik kiezen? Klik svp hier voor de PDF spandoekenvergelijker.

Extra info:

Formaat frame: Bestel tot 600 cm uit één geheel. Heb je een frame dat groter is dan 600 cm? Dan worden de framedelen aan elkaar gezet met koppelstukken.

Materiaal frame: Aluminium

Dikte kokerprofiel: 40 x 40 mm. Buis: Ø 42,2 mm

Materiaal doek: Banner 510 of ProPES Outdoor

Maximale printbreedte: Banner 510: 471 cm. Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.

ProPES Outdoor: 279 cm. Doeken die groter zijn dan 304 x 304 cm worden aan elkaar gezet. Het maximale formaat is 600 cm.

Afwerking doek: Ringen om de 20 cm

Binnen/buiten: Binnen en buiten

Extra: De opgegeven maat is de maat van het frame en ook de zichtmaat van het doek. Het doek is rondom 10,5 cm groter en wordt afgewerkt met ringen rondom. Op de hoeken worden twee ringen bevestigd.