Alle categoriëen

Informatie

Onze beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Beachflags voorzien van nog meer stevigheid voor een langere levensduur? Vanaf nu heb je naast de tunnel ook keuze uit een witte of zwarte elastische band (niet bij de square flag).

Klik svp hier voor de templates met een tunnel en klik svp hier voor de templates met een elastische band.

Moment a.u.b. Message

Bestel je een groot formaat Beachflag in combinatie met een parasolvoet, dan is een rotator noodzakelijk.

Tunnel vs. elastische band

De bestaande tunnel wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als de vlag zodat het ontwerp doorloopt en het een mooi geheel wordt. Met deze tunnel kun je de beachflag dus volledig voorzien van print.

De elastische band is daarentegen te verkrijgen in het zwart of wit, het ontwerp loopt dus niet door. Je kiest dus zelf de kleur band die het beste past bij jouw ontwerp. De elastische band maakt de beachflag een stuk steviger waardoor de levensduur wordt verlengd. Mits je de vlag uiteraard bij windkracht zes of hoger binnen haalt. De band is daarnaast voordeliger en duurzamer omdat het een stuk minder snijafval met zich meebrengt.

Vanaf 12 april 2023 bieden we de populaire beachflag niet langer in drie, maar in vier vormen aan. Je kunt dan ook kiezen voor de squareflag, een rechte vlag met nog meer ruimte voor print. Daarnaast kun je nu ook kiezen voor het duurzame Flag PET als materiaal van jouw beachflag. Flag PET is een transparante, polyester doeksoort met een fijne structuur en lichtglanzende uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, lekker duurzaam dus!

Beachflags nu dus in 4 vormen en verschillende formaten: kies uit een van onze vier modellen. De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de waveflag val je extra op door z'n speciale vorm. De squareflag, een rechte vlag met nog meer ruimte voor print. Kies daarnaast uit diverse maatvoeringen.

Kies uit Flag en Flag longlife voor jouw beachflag: je kunt een straightflag zowel met flag als Flag longlife bestellen. Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen en wordt omgezoomd, zodat het langer meegaat. Flag longlife is licht geperforeerd en sterk, waardoor het niet omgezoomd hoeft te worden en minder snel rafelt. Alle drie (Flag, Flag PET en Flag longlife) de materialen zijn voorzien van een brandcertificaat. Voorheen kon je dus alleen kiezen uit Flag of Flag Longlife. Hier hebben we ons duurzame vlagmateriaal aan toegevoegd. Flag PET is een transparante, polyester doeksoort met een fijne structuur en lichtglanzende uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Flag en Flag PET hebben precies dezelfde kenmerken en uitstraling. Dus ga jij voor duurzaamheid? Kies dan Flag PET.  Het materiaal is weersbestendig en is door de open structuur winddoorlatend. Het materiaal kan dus buiten ingezet worden zonder dat het meteen stuk waait. Door de fijne structuur drukt de print door op de achterkant van het materiaal. Maar liefst 98% van de print komt terug op de achterkant in spiegelbeeld. Jouw print is dus aan beide zijden duidelijk zichtbaar.

Tunnel in elk gewenst ontwerp of kleur: de tunnel van de beachflag is niet standaard zwart of wit. Hierdoor kun je jouw ontwerp door laten lopen in de tunnel, ook wel de pocket genoemd. We raden aan om de achterzijde van de tunnel van een enkele kleur te voorzien, wanneer je het patroon laat doorlopen zal deze door de confectie namelijk niet mooi aansluiten ten opzichte van de rest van de vlag. In de voorzijde van de tunnel kun je wel je patroon/afbeelding laten doorlopen. Maak voor de juiste opmaak gebruik van onze handige templates. Zo weet je zeker dat jouw ontwerp juist uit de printer komt.

Combineer met de juiste accessoiresvul de beachflag aan met accessoires die je nodig hebt, zoals de beachpole. Met de pole ontvang je een stevige draagtas. Dankzij een grondplug, grondpen, standaard, parasolvoet, rotator en voetplaat blijft de beachflag altijd staan.

 

Extra info:

 • Materiaal: Flag Longlife (straightflag, squareflag, drop flag en waveflag)
  Flag en Flag PET (straightflag en squareflag)

 • Gewicht: Flag longlife: 115 gr./m2
  Flag en Flag PET: 110 gr./m2

 • Brandcertificaat: EN-13501 - Klasse B

 • Printtechniek: Sublimatie

 • Formaten: Straightflag: 40 x 235 cm, 80 x 220 cm, 65 x 315 cm, 80 x 315 cm en 90 x 430 cm
  Squareflag: 75 x 200 cm, 75 x 300 cm en 75 x 400 cm
  Dropflag: 70 x 180 cm en 100 x 250 cm
  Waveflag: 70 x 210 cm, 76 x 315 cm en 80 x 422 cm

 • Accessoires: Pole inclusief tas, grondplug, grondpen, standaard, waterzak, parasolvoet, rotator en voetplaat

 • Binnen/buiten: Binnen en buiten

 • Translucent: Flag longlife: voor 90 tot 95%
  Flag en Flag PET: voor 98%

 • Levensduur: losse Flag longlife: drie tot vijf maanden, tot windkracht zes (geldt alleen voor losse vlaggen en niet voor beachflags/beachvlaggen).

 • Levensduur: losse Flag en Flag PET: drie tot vier maanden, tot windkracht zes (geldt alleen voor losse vlaggen en niet voor beachflags/beachvlaggen).

 • Extra: bestel je een groot formaat Beachflag in combinatie met een parasolvoet, dan is een rotator noodzakelijk.

 

Beachflag bedrukken

Wil jij een product of een dienst nadrukkelijk in de etalage zetten? Wil jij alleen de beste reclame maken en dat meteen, dus zonder vergunning en wil je opvallende reclame? Kies dan voor Promodrukken en de beachflag in het bijzonder. Dan weet je zeker dat het product, dienst of het evenement ook daadwerkelijk de aandacht krijgt die het ook echt verdient.

Wil jij je beachflag dubbelzijdig bedrukken of wil je wel eens met eigen ogen zien wat een beachflag precies is? Check dan promodrukken.nl.

Straightflag, het meest populair

De dropflag heeft een breder oppervlak waardoor je meer ruimte hebt om iets duidelijk te maken. Kies je voor de straightflag dan kies je meteen voor het meest populaire model en een model dat meer langwerpig van vorm is. De waveflag tenslotte heeft een speciale vorm. Dit maakt dat de beachflag extra opvallend aanwezig is en mensen die geneigd zijn eerder en vaker naar de beachflag te kijken. De beachflag wordt doorgaans onderscheiden in de formaten L, M en S, ofwel large, medium en small.

Je bepaalt gewoon helemaal zelf hoe de beachflag er uit komt te zien

Het mooie is dat jij zelf bepaalt hoe je beachflag er uit komt te zien. Je ontwerpt hem namelijk helemaal zelf bij Promodrukken en maakt daarbij handig gebruik van templates. Let vooral op dat je wel het juiste formaat kiest die geschikt is voor het type vlag dat je hebt en let ook heel goed op de afwerking en weet bijvoorbeeld waar de tunnel gemaakt wordt en specifieker aan welke zijde. Je maakt de bestanden op in templates en houd er rekening mee dat ‘what you see is what you get’. Dat wil niets anders zeggen dan dat er geprint wordt wat er op je beeldscherm staat. Staat er nog overbodige tekst en zie je nog resterende stippellijnen in de rode kleur, dan wordt dit in principe gewoon geprint. Haal die dus wel weg voor je op de uploaden knop drukt. Ook in de zogenaamde verborgen lagen haal je alles wat niet relevant is weg, de kans bestaat namelijk dat dit wel meegenomen wordt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De zwarte banen die je in beeld krijgt staan voor de positie van de tunnel. De bovenste tunnel is de achterkant. Je laat in elk geval beide tunnels in het ontwerp staan. Je kunt ervoor kiezen de tunnels zwart te houden, je kunt ook voor een kleur kiezen. Goed te weten is eveneens dat je de tunnel niet hoeft te spiegelen.

Je kunt wat betreft de beachflag kiezen uit drie verschillende modellen

Zoals gesteld heb je de keuze uit drie verschillende formaten; straightflag is de beachflag die je het meest tegenkomt en die dus zeer gewild is. Deze beachflag is ook langwerpiger van vorm. De dropflag biedt een breder oppervlak voor het verkondigen van je mededeling en met de waveflag val je gewoon extra op. Het is aan jou welke beachflag het best aansluit bij jouw product of dienst of het doel waarvoor je de beachflag wilt gebruiken.

Kies je voor een flag of een longlife?

Over keuzes maken gesproken; je kunt steeds kiezen voor een flag of een flag longlife. De straightflag uitvoering kun je in beide varianten bestellen. Met flag wordt de universele stof gedoeld voor de bedrukte vlaggen. Deze stof wordt omzoomd en dat geeft het product weer een langere levensduur. De flag longlife is altijd licht geperforeerd en zeer sterk. Daardoor hoeft niet beslist omzoomd te worden en is er van rafelen amper sprake. Wat de flag en de flag longlife gemeen hebben is dat ze over een brandcertificaat beschikken.

Geef ook de tunnel van de beachflag de kleur die jij wenst

Wat betreft de tunnel van de beachflag geldt dat je ook die ontwerpt zoals jij dat voor ogen hebt en ook in de kleur die jij wenst. De tunnel van een beachflag is niet standaard zwart van kleur. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld het ontwerp van de flag door te laten lopen in de tunnel, iets dat ook wel eens pocket genoemd wordt. Steeds is het zaak gebruik te maken van de juiste templates. Alleen dan namelijk weet je zeker dat jouw ontwerp op de enige juiste wijze uit de printer komt.

Vergeet niet accessoires bij de beachflag aan te schaffen

Voor de beachflags die beschikbaar zijn, zijn tegenwoordig tal van accessoires te koop. Wat dacht je van een beachpole bijvoorbeeld. Dit is niets meer of minder dan een stevige tas waarin je de beachflag op kunt bergen. Vergeet niet de grondplug, de grondpen of de parasolvoet, rotator of voetplaat. Je wilt er immers wel echt zeker van zijn dat de beachflag altijd blijft staan en niet bij een zuchtje wind al bij de buurman voor de zaak ligt.

Maak zonder vergunning en andere voorwaarden gewoon reclame voor je bedrijf of product

Waarom je bij Promodrukken juist voor een beachflag zou moeten kiezen? Nou ja, niets moet en er is alternatief genoeg beschikbaar, bewezen is echter wel dat beachflags wel de nodige voordelen hebben ten opzichte van andere producten waarmee de aandacht op iets gevestigd kan worden. Zo is bewezen dat beachflags eerder opvallen dan welk ander doek of andere vlag dan ook. Bovendien kun je met behulp van een beachflag zonder voorwaarden reclame maken zonder dat er eerst een vergunning aangevraagd moet worden. Beachflags zijn veelzijdig, ze maken je gemakkelijker vindbaar op een druk en groot industrieterrein en de beachflag is ook al uitstekend geschikt voor op beurzen en congressen. Het plaatsen van een beachflag is eenvoudig; kind kan wat dat betreft echt de was doen. Bovendien zijn ze – zoals hierboven al beschreven- gemakkelijk te maken en zijn ze zeker als je kiest voor promodrukken.nl zeer goed betaalbaar. De brede toepasbaarheid is de kers op de taart. Kortom; er kleven nogal wat voordelen aan het gebruik van een beachflag. Een zeer interessante optie dus.

De kosten zijn afhankelijk van het model, de maat en de bedrukking

Dat beachflags en speciaal die van promodrukken.nl extra opvallen heeft te maken met het feit dat de beachflags zich vaak op ooghoogte bevinden. Daardoor zie je een beachflag niet snel over het hoofd. Vaak zie je mensen even blijven staan omdat de nieuwsgierigheid gewekt is en men toch wil weten wat er precies op de beachflag staat. En dat is precies de bedoeling uiteraard. Wat betreft reclame maken zonder vergunning, wordt gedoeld op het feit dat het aan laten brengen van gevelreclame niet altijd mag en toegestaan is. En als het dan al mag, dan gaat er ontzettend veel voorwerk en de aanvraag van allerlei vergunningen aan vooraf. Met de beachflag kun je meteen reclame maken. Bovendien houd je de gevel zo mooi vrij. En ook dat is wel iets waard natuurlijk. De betaalbaarheid is natuurlijk wel afhankelijk van de maat beachflag die je neemt, het model en zeker ook de bedrukking. Maar goedkoper is de beachflag zo goed als altijd.

Er is voldoende alternatief voor de beachflag mocht je die niet passend vinden

Mocht je om wat voor reden dan ook nou niet goed met een beachflag uit de voeten kunnen, dan biedt Promodrukken nog ontzettend veel ander materiaal waarbij een evenement, product of dienst echt op de kaart kunt zetten. Aanverwant aan beachflags biedt Promodrukken bijvoorbeeld canvasdoeken, gevelbanieren, gevelvlaggen, kioskvlaggen en kleine vlaggen zoals het ook aanbieder is van producten als een peesdoek, naamvlaggen, rechte vlaggen, roll-up banners, spandoeken, staande vlaggen, steigerdoek en ook tuincanvas. En daar zit dan wel altijd de juiste oplossing voor je bij. Dat kan gewoon niet anders.

Promodrukken.nl mag zich ondertussen specialist in drukwerk noemen

Behalve dat biedt Promodrukken nog ontzettend veel meer. Drukwerk bijvoorbeeld; promodrukken.nl mag zich er ondertussen specialist in noemen zoals dat ook zeker geldt op het gebied van bekers van diverse formaten, maandkalenders, brochures, affiches en posters, autostickers, binnen reclame en ook akoestische panelen.

Ook voor het beste advies ga je naar promodrukken.nl

Behalve dat je de fraaiste beachflag koopt bij Promodrukken, zijn er veel meer redenen te bedenken waarom je juist bij deze specialist je aankopen zou moeten doen. Zo biedt het je erg veel gemak; je kunt snel en goedkoop drukwerk, print en sign in orde maken en de producten worden bovendien gratis geleverd door heel Nederland. Bij Promodrukken ben je bovendien verzekerd van de beste kwaliteit. Je kunt bovendien zelf prima de verschillende producten personaliseren en je kunt er vanuit gaan dat je steeds producten geleverd krijgt die van de beste kwaliteit zijn. En dat tegen steeds de laagste prijzen, want die garantie krijg je van de specialist in onder meer de beachflag. Ook de service wordt alom geroemd. Want je kunt prima met al je vragen bij promodrukke.nl terecht. Steeds zul je het best denkbare advies krijgen. Het leverde het bedrijf een zeer grote groep met loyale klanten op.

Heel veel meer dan alleen de beachflag bij Promodrukken

Promodrukken helpt je met alles. Een gevel banier drukken? Raamvlaggen bedrukken of wil je graag kleine vlaggen? Promodrukken.nl maakt het allemaal prima mogelijk. Dit geldt ook voor een mastvlag bestellen, steigerdoek kopen of het aanschaffen van het juiste spandoekframe. Met Promodrukken kom je echt verder en kun je als nergens anders jouw evenement, product of dienst in de etalage zet,