Alle categoriëen

Informatie

Een menukaart is het visitekaartje in de horeca en de manier voor de gasten om een keuze te maken uit het aanbod. Deze dubbelzijdige menukaarten met een opvallend ontwerp zijn onmisbaar aan tafel. Voor een menukaart raden wij onze synthetische papiersoort YupoBlue® aan. Dit materiaal is dunner, maar heeft kwalitatief gezien meerdere voordelen. Het wordt namelijk geprint op onze papier-printer. Door de speciale druktechniek worden de prints enorm scherp en gedetailleerd geprint. Daarnaast is YupoBlue® vochtbestendig, scheurvast en afwasbaar. Ideaal voor in de horeca! Het goedkopere synaps is synthetisch en hierdoor onscheurbaar, waterbestendig en in hoge mate UV bestendig. Geschikt voor buiten en is niet goed beschrijf- en stempelbaar. Beschikbaar in 300 gr./m². Goedkoopste optie: je kunt goedkope menukaarten van HV gesatineerd MC ook laten afwerken met een mat of glans laminaat. Zo gaan ze langer mee en kun je ze afnemen met een doekje.

Klik svp hier voor de templates mbt menukaarten.

Moment a.u.b. Message

Kies uit A-formaten, vierkant of DIN-lang

Op het A5, vierkante of DIN-lange formaat maak je voor jouw klant een handzaam menu. Voor meer ruimte voor tekst of afbeeldingen kies je voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Daarnaast heb je de keuze uit gevouwen of ongevouwen menukaarten. Je kunt al vanaf 10 stuks één ontwerp op menukaarten bestellen.

Verkrijgbaar in diverse papiersoorten

Om aan te sluiten bij ieder wensen bieden we keuze uit verschillende papiersoorten:

  • Biotop Naturel - 250 gr./m²

  • HV gesatineerd MC - 300 en 400 gr./m²

  • Natuurkarton - 300 en 350 gr./m²

  • Synaps: 300 gr./m2

  • YupoBlue: 319 gr./m2

Menukaarten ook inclusief laminaat

Je kunt menukaarten van HV gesatineerd MC ook laten afwerken met een mat of glans laminaat. Zo gaan ze langer mee en kun je ze afnemen met een doekje. Bestel om het plaatje af te maken ook direct placemats en bierviltjes in dezelfde stijl.

Ons papier en het milieu

Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, draag je met jouw keuze ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. Bij digitaal drukken is de hoeveelheid afval namelijk een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed!

YupoBlue is een helderwit, synthetisch materiaal met een egaal mat oppervlak voor een briljante kleurweergave. Het scheurt niet en is waterbestendig. Nu beschikbaar in 319 gr/m2. Mogelijk met rillijn. Zodat het materiaal makkelijker gevouwen kan worden. Met deze toevoeging breiden wij het papierassortiment verder uit. Waarom je voor YupoBlue moet kiezen? Vochtbestendig, scheurt niet, afwasbaar, enkel- en dubbelzijdig en mogelijk met rillijn. Door de vochtbestendigheid en de sterkte van het materiaal is YupoBlue® zeer geschikt voor bijvoorbeeld menukaarten. Stoot jouw klant per ongeluk zijn biertje om op het terras? Of doet iemand bommetje van de hoogste duikplank? No worries. Het materiaal kan goed tegen water. Dus je maakt het ook makkelijk schoon. Zo gaan jouw menukaarten (of de andere producten) vele rondes mee!

Eigenschappen YupoBlue® op een rij:

YupoBlue® is een synthetisch materiaal met een luxe uitstraling. Beschikbaar in 319 gr/m2 met een dikte van 400µm. Wil je het papier makkelijk kunnen vouwen? Kies van voor een rillijn. Easy peasy!

Vochtbestendig, dus geschikt voor buiten of in het zwembad of sauna 

Scheurt niet, daardoor heeft het een langere levensduur 

Afwasbaar en dus makkelijk schoon te houden

Dubbelzijdig te bedrukken

Handige optie: een rillijn waardoor je het makkelijk kunt vouwen