Alle categoriëen

Informatie

Afwerking Spandoeken

  • Mastvlag met open zoom

  • Mastvlag zonder open zoom

Formaat

Bedrukking

Prijzen en oplages

Mastvlag bedrukken

Goed idee hoor, mastvlaggen bestellen, zoals mastvlaggen bedrukken dat zeker is. Met vlaggen kun je zeker als je de optie mastvlag bedrukken kiest voor relatief weinig geld toch een groot publiek bereiken. Aan het kopen van vlaggen en mastvlag bedrukken kleven een aantal grote voordelen. Vlaggen zijn altijd goed zichtbaar en bieden een zekere mate van uitstraling. Het heeft toch altijd iets bijzonders, die wapperende vlaggen. Vlaggen heb je bovendien in tal van verschillende materialen en in diverse groottes. Je koopt bovendien een raamvlag of een kioskvlag, terwijl veel mensen besluiten een gevelvlag te kopen. Nog een groot voordeel is dat vlaggen snel en eenvoudig te transporteren zijn. Overigens kun je niet alleen grote, maar ook kleine vlaggen bedrukken. Vlaggen zijn bovendien gemakkelijk te plaatsen.

Verleng de levensduur met een officiële vlaggenmast

Koop je een vlag bij Promodrukken en kies je voor mastvlag bedrukken, dan heb je een vlag waarmee je vaak zomaar vijf maanden prima vooruit kunt. Dan moet je echter wel zorgen dat je de vlag bij windkracht van 6 of meer binnengehaald wordt. De levensduur kan ook verlengd worden als je kiest voor een officiële vlaggenmast. Een mastvlag bedrukken laat je bij voorkeur doen bij Promodrukken. Zij kunnen je vlag op verschillende manieren afwerken en hebben bovendien de beschikking over een eigen naaiatelier. Je hebt daarbij de keuze uit een afwerking aan de linker of de rechterkant. Voorts kun je besluiten een extra band ter versteviging aan te laten brengen en denk ook aan de tunnel, waarmee de vlag aan een banierhouder bevestigd kan worden. Voorts is er dus nog de keuze voor lus of haken, iets dat vooral afhangt van het formaat dat je bestelt.

De hoogte van een mast

Belangrijk is om bij mastvlag bestellen rekening te houden met de hoogte van de mast. Als stelregel kun je aanhouden dat de hoogte van de vlag een kwart van de lengte van de mast betreft. Voor baniervlaggen kun je uitgaan van de helft. Wil je een vlag in een ander formaat dan dat als standaard beschouwd wordt? Dat is bij Promodrukken geen enkel probleem. Zij kunnen echt maatwerk leveren.