Alle categoriëen

Informatie

Met een lak geef je elke ondergrond een frisse afwerking en een goede bescherming. Ideaal om een ondergrond op te knappen of als laatste beschermlaag voor jouw schilderwerk.

  • Hoge dekkracht
  • Goede vloeiing
  • Makkelijk te verwerken
  • Voor een goed reinigbaar oppervlak

Moment a.u.b. Message

Altijd een juiste lak voor jouw schilderklus.

Kies uit vier verschillende soorten lak:

Zijdeglans: een goed vloeiende en kras- en stootvaste aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen. Geschikt voor binnen en buiten. Perfect voor deuren kozijnen en trappen. Keuze uit de kleuren Wit (373) en Echt wit (9010).

Zijdeglans Aqua: een watergedragen lak voor binnen en buiten. De lak bevat hernieuwbare grondstoffen (biobased en dus duurzaam). Huidvetbestending en vloeit en dek goed. Te bestellen in de kleur Wit (373).

Hoogglans: een duurzame en kras- en stootvaste lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars. Geschikt voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor het afwerken van behandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Hoge dekkracht en een goede vloeiing. Te bestellen in de kleur Wit (373).

Houtlak: een zeer sterke aflak voor houtwerk binnen en buiten. Uitstekend te reinigen, sneldrogend, bestand tegen dranken. Door de verhoogde kras-, stoot- en slijtvastheid is hij perfect voor parketvloeren, (hard)houten trappen, kasten, houten keukenkastjes, tafels en stoelen. Te bestellen in de kleur Blank (transparant).

Grondverf: een universele grondverf voor binnen en buiten. Ideaal voor het gronden van kaal hout of het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en schilderwerk. Met hoge dekkracht, vochtregulerend en goede vloeiing. Je kiest uit de kleuren Wit (201) en Grijs (304).