Alle categoriëen

Informatie

De bekende reclameposters met keuze uit de vier populaire papierformatien A4, A3, A2 of B2. Posters zijn één van de bekendste, makkelijk toepasbare en effectieve reclamemiddelen. Klik svp hier voor de templates.

Moment a.u.b. Message

Extra keuze uit mat of glans laminaat

Je heb de mogelijkheid om de print op reclameposters te laten voorzien van mat of glans laminaat. Hiermee kies je de uitstraling die bij jouw reclameposter past. Bovendien beschermt het laminaat de print op de poster.

Ook verkrijgbaar met dubbelzijdige print

Ons assortiment reclameposters voor binnen biedt veel mogelijkheden. Jij bepaalt het formaat, het ontwerp en de afwerking en wij printen dit voor je. Dit kan enkel- én dubbelzijdig op HVO wit, HV halfmat MC of HV gesatineerd MC.

Een uniforme glans en een scherpe afbeelding

Voor jouw reclameposters hebben wij de beste kwaliteit in huis. Onze printers gebruiken HP Indigo’s LEP-technologie, een printtechniek die gebruik maakt van zeer kleine inktdeeltjes. Het resultaat is een uniforme glans en een scherpe afbeelding.

Poster op verschillende formaten

Je kunt de boodschap voor jouw reclameposters laten spreken op A4, A3, A2 of B2 formaat. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Bestel dan je poster via posterpapier of bluebackpapier voor billboards. Je kunt ook voor groot gaan met grote posters, posters A4 tot Abri of voor watervaste posters, zelfklevende posters of tuinposters.