Alle categoriëen

Informatie

Moment a.u.b. Message

Boren: geef met stippen van 1 mm aan waar de boorgaten moeten komen en zet deze in een steunkleur met de naam Drilling op overdruk.

Afloop, formaat en resolutie: de benodigde afloop, het aan te leveren formaat en de aanbevolen resolutie worden per product gegenereerd.

Pagina-oriëntatie:

Bij het aanleveren van je bestanden is de positionering en oriëntatie van de pagina's erg belangrijk. Een geheugensteuntje is dat wij de achterzijde ten opzichte van de voorzijde altijd drukken alsof je een bladzijde van een boek omslaat (draaien om de y-as).

Meerdere ontwerpen:

Na het aanleveren van je drukbestand(en) geef je vervolgens in de studio door wat de oplage per ontwerp is. Is de studio niet beschikbaar? Geef de oplageverdeling dan telefonisch of via de chat aan ons door.

Goed om te weten

  • Lever je veel verschillende ontwerpen aan? Combineer dan alle losse bestanden tot één pdf-bestand van maximaal 500 mb. Zo blijft na het uploaden de door jou gekozen volgorde hetzelfde. Ook is het verwerken van één bestand voor onze studio makkelijker dan veel verschillende bestanden.
  • Houd ook bij losse bestanden een maximale totale grootte van 500 mb aan.
  • De feature ‘meerdere ontwerpen’ is alleen beschikbaar bij digitaal drukwerk. Wil je meerdere ontwerpen in offset laten drukken? Deel je bestelling dan op in aparte orderregels.

Snijtekens, paskruizen en kleurbalken:

Voor dit product is het belangrijk geen snijtekens, paskruizen en kleurbalken in je bestand aan te leveren.