Alle categoriëen

Informatie

Brochures en magazines zijn verkrijgbaar in diverse formaten en papiersoorten. Met deze opties stel je het beste resultaat samen. Bestel één ontwerp op brochures al vanaf 25 stuks met digitale druk (beter voor het milieu). Of klik svp hier voor het goedkopere offsetdrukwerk.

Zit het juiste formaat er niet bij, klik dan svp op flyers of folders.

Moment a.u.b. Message

Geniet gebrocheerd van 8 tot 64 pagina's

Een brochure of magazine wordt geniet gebrocheerd en je kunt deze samenstellen in een selfcover uitvoering vanaf 8 pagina's. Met een lichte papiersoort maak je een brochure tot en met 64 pagina's.

Keuze uit diverse kwaliteiten en grammages

U kunt brochures en magazines bestellen met een selfcover gemaakt van mat of gesatineerd papier:

  • HV halfmat MC: 135, 150, 170 en 250 gr./m²

  • HV gesatineerd MC : 135, 150, 170 en 250 gr./m²

Ons papier en het milieu

Naast de milieuvriendelijke en composteerbare papiersoorten, draag je met jouw keuze ook op een andere manier bij aan het welzijn van de planeet. Dat komt door de productie: digitaal drukken geeft veel minder afval dan offsetdrukwerk. De kwaliteit is net zo goed!

Download de handige template voor de opmaak

Maak bij het opmaken van brochures gebruik van onze handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.

Hoge printkwaliteit, full colour gedrukt in vier kleuren

De techniek van onze HP Indigo 12000 printer is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus dekwit. Op de HP Indigo print je tot een DPI van wel 1625!