Alle categoriëen

Informatie

Sandwichborden bedrukken is voordelig bij Promodrukken. Sandwichborden zijn uitermate geschikt voor de aankondiging van een evenement, beurs of aanbieding. Ze zijn relatief goedkoop, prettig als u een beperkt budget heeft. Per sandwichbord krijgt u 2 bedrukte platen, compleet met boorgaten en tie wraps.

Afmeting

 • A0

  841 x 1189 mm
 • A1

  594 x 841 mm
 • Abri

  1185 x 1750 mm
 • B0

  1000 x 1400 mm
 • B1

  700 x 1000 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages

Verkiezingen, een tijd van opvallen. Jouw klant wil gezien worden en kiezers overtuigen. Communicatie op het juiste moment is essentieel. Zet verkiezingsborden in als sterk communicatiemiddel. Door het licht van de lantaarnpaal is de boodschap de hele dag zichtbaar.

Val op met lantaarnpaalborden gemaakt van Kanaalplaat. Ideaal om je event, beurs of actie van je klant aan te kondigen. Ook zeer populair als verkiezingsbord. Door het licht van de lantaarnpaal is de boodschap de hele dag zichtbaar.

Gemaakt van Kanaalplaat

Kanaalplaat, ook wel bekend als Polyprop, heeft een dikte van 4 mm en is voorzien van kanalen. Het materiaal is daardoor makkelijk vouwbaar. De platen zijn gemaakt van licht en stevig materiaal en zijn daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Eenvoudig te monteren

Door het lichte gewicht zijn de borden eenvoudig te monteren om een lantaarnpaal. De panelen worden ingesneden en voorzien van 14 gaten. Op deze manier zijn de borden eenvoudig te monteren met tie-wraps.

Populair als verkiezingsbord

De lantaarnpaalborden zijn uiterst geschikt als verkiezingsbord. Laat je klant opvallen met een unieke boodschap en sleep de stemmen binnen!