Alle categoriëen

Informatie

Een volledig gemonteerd paneel met blind ophangsysteem laten bedrukken? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Dankzij het blinde ophangsysteem bevestig je panelen met een glad oppervlak, zoals Dibond® en Plexiglas aan de wand. Doordat het frame niet zichtbaar is, geeft het een strakke en luxe uitstraling aan een interieur. Volledig gemonteerd paneel in vaste formaten.

Nieuw: volledig gemonteerd paneel met blind ophangsysteem. Doordat het frame niet zichtbaar is, geeft het een strakke en luxe uitstraling aan een interieur.

Moment a.u.b. Message

Volledig gemonteerd geleverd

De favoriete print, foto of patroon aan de muur? Met dit product is dat zo geregeld. Het wordt namelijk volledig gemonteerd geleverd inclusief een bijbehorend z-profiel om het op te hangen aan de muur. Goed om te weten: de schroeven om het z-profiel te bevestigen worden er niet bij geleverd.

Verkrijgbaar in twee vaste formaten

Je hebt keuze uit twee vaste formaten. Hierbij is het goed om te weten dat het frame altijd 10 cm kleiner is aan iedere kant. Bij een frame van 80 x 130 cm is de plaat 100 x 150 cm. Het tweede formaat frame is 60 x 100 cm, de plaat is dan 80 x 120 cm.

Drie varianten Dibond®

Voor dit product heb je keuze uit twee materialen: Dibond® en plexiglas. Bij Dibond® bieden we drie mogelijkheden aan met een dikte van 3 mm: budget, premium en digitaal. Dibond® budget is de voordeligste variant van de drie. Voor een constante basiskleur ga je voor Dibond® Premium. Deze is qua eigenschappen en prijs de perfecte middenweg tussen budget en digitaal.

Plexiglas met block-out folie

Om zeker te weten dat het frame niet zichtbaar is, bieden we plexiglas aan met een block-out folie. Bij deze variant krijgt de achterzijde een gespiegelde print met full color. Op de achterkant van het materiaal komt een block-out folie die het effect geeft van printen met 200% wit.