Alle categoriëen

Informatie

Een lichtbak laten bedrukken op opaal plexiglas? Profiteer van een hoge kwaliteit print door high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering. Met deze lichtbak trek je de aandacht, ook wanneer het donker is. Je bestelt hieronder een lichtbak met een maximale grootte van 3 x 2 meter. Dus maatwerk tot 300 x 200 cm. Op zoek naar montage mogelijkheden of een andere kleur? Neem dan contact op met onze Sales & Service voor advies op maat.

Houdt er tijdens het monteren rekening mee dat het frame één opening heeft. Via deze opening schuif je de plaat in het frame. Je kan tijdens het bestellen aangeven aan welke kant de opening moet zitten.

Klik svp hier voor: Montagehandleiding Lichtbak (opaal plexiglas)

Wilt u nog iets goedkoper? Kies dan hier voor de Outdoor LED frame met waterafstotend backlitdoek.

Moment a.u.b. Message

Houdt er tijdens het monteren rekening mee dat het frame één opening heeft. Via deze opening schuif je de plaat in het frame. Je kan tijdens het bestellen aangeven aan welke kant de opening moet zitten.

Robuust, waterdicht frame

De lichtbak wordt gebruikt voor buitentoepassingen. De bak is daarom ook compleet waterdicht en wordt voor de zekerheid voorzien van kleine gaatjes aan de onderkant. Mocht er onverhoopt water in het frame komen, dan kan dat er altijd weer uit. Houdt er tijdens het monteren rekening mee dat het frame één opening heeft. Via deze opening schuif je de plaat in het frame. Je kan tijdens het bestellen aangeven aan welke kant de opening moet zitten.

200% full color print: jouw benodigde plaat wordt geprint op Plexiglas opaal. Het materiaal is opaal, waardoor het een mooie, egale lichtverspreiding heeft. Daarnaast wordt de print voorzien van 200% full color print, zo zorgt het voor krachtige kleuren bij backlit-toepassingen. Door de dubbele laag inkt krijg je iets donkerdere kleuren als de ledverlichting niet aanstaat.

Egale lichtverspreiding: het profiel van het frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd, waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat vanaf de achterzijde. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.

Ook als complete set te bestellen: je kunt zowel een complete set, als een losse plaat of frame bestellen. Het frame wordt volledig gemonteerd geleverd. Goed om te weten: je krijgt twee jaar garantie op het frame op iedere locatie in Europa.

Montage: om te voorkomen dat de plaat bij zware weersomstandigheden uit het frame valt, is het belangrijk om de plaat te voorzien van een ophangprofiel. Hierdoor hangt de plaat in het frame. Het ophangprofiel van plexiglas wordt standaard geleverd, je moet deze alleen zelf nog even monteren aan de bovenkant van de plaat met de meegeleverde lijm.

Specificaties

 • Minimaal formaat: 50 x 50 cm

 • Maximaal formaat: 300 x 200 cm

 • Materiaal: Aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond®.

 • Dikte: 120 mm

 • Kleur: Zilver

 • Materiaal plaat: Plexiglas Opaal 5 mm dikte met 200% inkt

 • Binnen/buiten: Buiten

 • Lichtkleur: 6500K

 • CE-certificering: Ja

 • Garantietermijn: 2 jaar

 • Led-techniek: Achteraanlichting

 • Extra: Het frame wordt exclusief stroomkabel geleverd

 • Let op: de rand van de lichtbak bedekt je print aan elke zijde voor 2 cm

PDF bestanden mbt: montage lijm en productsheet lijm.