Alle categoriëen

Informatie

Voorzie u zelf van een unieke afhaalcorner waar klanten hun bestellingen coronaproof kunnen afhalen. De corner is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Coronaproof afhalen: zorg ervoor dat klanten veilig zijn en zich veilig voelen tijdens het afhalen van de bestelling. Communiceer daarom duidelijke instructies met houd afstand stickers en een mondkapjesposter. Zo voorkom je verwarring bij jouw klant. Laat je personeel ook zelf een gepersonaliseerde mondkapje dragen, wel zo veilig én professioneel.

Lever twee bestanden aan: een voorbord (huisje, milkshake etc.) met formaat 117 x 246 cm en voeten met formaat 105 x 111,2 cm.

Moment a.u.b. Message

Maak gebruik van onze gratis templates.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we vijf gratis templates voor je klaargezet. Selecteer de contour die je het meest aanspreekt en voeg je eigen branding toe. Natuurlijk kun je ook je eigen bestand uploaden. Let op: zorg ervoor dat de uitsparingen onderaan gelijk zijn aan onze templates. Zo weet je zeker dat jouw corner stabiel blijft staan.

Gemaakt van Multiplex

Multiplex is een houtsoort met een dikte van 12 mm. Het materiaal is opgebouwd uit verschillende populieren houtfineerlagen, wat zorgt voor een mooi homogeen geheel. Het heeft een vlakke witte toplaag en is voorzien een enkelzijdige print. De print heeft een karakteristieke en natuurlijke uitstraling, de kleur en kenmerken van het hout blijven door de afbeelding heen zichtbaar. Dankzij het lichte gewicht is monteren eenvoudig.

Onze tip: gebruik een waterzak ter verzwaring van de corner. Zo zorg je er voor dat deze stabiel blijft staan.