Alle categoriëen

Informatie

Kies nu ook voor een zwarte roll-up banner cassette.

Roll up Budget en Roll up XXL: twee uitschuifbare voeten
Roll up Premium: één uitschuifbare voet
Roll up Deluxe: geen uitschuifbare voeten

Klik svp hier voor banieren (binnenbanieren en gevelbanieren).

Moment a.u.b. Message

Cassette:

Roll up Budget en Roll up XXL: twee uitschuifbare voeten
Roll up Premium: één uitschuifbare voet
Roll up Deluxe: geen uitschuifbare voeten

Diverse modellen, formaten én materialen

Kies uit diverse formaten roll-up banners passend bij de plek en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85 of 200 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas of doos met handvat (met doos is de goedkope budget zilver) neem je de banner gemakkelijk mee naar elk evenement.

Uitgelicht: Airtex®

Maak je roll-up banners eens van Airtex®, de fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat.

Zet gemakkelijk jouw roll-up banner op

Een roll-up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll-up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het opzetten van de banner? Het is belangrijk dat je het doek niet te ver uittrekt, zo voorkom je dat het systeem kapot gaat. Vergeet daarnaast niet om het pinnetje weer vast te zetten in de cassette. Met dit pinnetje kun je het doek namelijk vastzetten, waardoor je het doek achteraf eenvoudiger kunt vervangen. Kan ik een banner zelf vervangen? Ja, dit is mogelijk bij de volgende cassettes: premium, deluxe en XXL.

Alternatieven voor roll-up banners

Een opvallend en verlicht alternatief is het Pixlip Go frame. Zoek je naar een groter oppervlak voor jouw boodschap, kijk dan eens bij het assortiment beurswanden of textielframes. Bovendien bieden we met de L-banner en X-banner een voordelig alternatief.

De opdracht van is duidelijk: hij of zij wil een snelle, effectieve en makkelijke manier om een boodschap te communiceren. Dan zit je met de Roll up banner en het Pixlip Go frame goed. Maar wat zijn de verschillen?

Mooi presentatiemateriaal helpt u om de toon te zetten. Met een korte en krachtige boodschap op ooghoogte zien voorbijgangers meteen wat er gepromoot wordt. Wist je dat opvallen zelfs een must is? De momentopname van bezoekers duurt niet langer dan maximaal 10 seconden. Uiteraard helpt een fraai ontwerp hier goed bij. Dan blijft alleen de vraag nog over op welk product je wilt presenteren.

Snel gefixt met de Roll up banner

Een Roll up banner is zo’n klassieker, iedereen heeft ‘m wel een keer zien staan of zelfs opgezet. Met keuze uit vier soorten banners van verschillende materialen is er altijd eentje groot genoeg voor de boodschap. Je kunt dit populaire presentatiesysteem keer op keer gebruiken: zet de bijgeleverde stok in elkaar, plaats deze in de cassette, draai zonodig de uitschuifbare voeten op z’n plek en rol het doek eruit. Tadaa, binnen een minuut staat de Roll up banner opgezet. Voor extra zichtbaarheid kun je ook nog verlichting bij de banner bestellen. Deze kun je bovenop de rand plaatsen.

En moet de Roll up banner ergens anders staan? Dan bouw je ‘m ook zo weer af. Met de tas die je erbij krijgt kun je de banner eenvoudig vervoeren. Krijgt jouw banner voor lange tijd dezelfde plek binnenshuis, dan kan een L-banner ook een interessante optie zijn. Deze banner heeft een aluminium frame met boven en onder een klemprofiel.

Iedereen weet raad met Pixlip Go

Net zo makkelijk in gebruik, maar toch net ietsje anders is het Pixlip Go frame. In combinatie met Samba Backlit is dit dé manier om de attentiewaarde te verhogen en de boodschap van jouw klant in de spotlights te zetten. In het frame zit LED verlichting rondom en dat zorgt zeker voor een stralende, dubbelzijdige presentatie. Bovendien bouwt u dit mobiele frame zonder gereedschap binnen vijf minuten eenvoudig op. Zo kunt u op de echte montage klussen focussen. Tot slot is het makkelijk verwisselen van prints een groot voordeel. Je kunt dan ook gemakkelijk een nieuw doek bij bestellen.

Toegegeven: het Pixlip Go frame is duurder dan een Roll up banner. Maar daar krijg je meer aandacht, ruime keuze uit groottes, standaard verlichting en het makkelijk wisselen van het doek voor terug. Daarnaast is een Pixlip Go frame net zo makkelijk te vervoeren en verplaatsen.

Extra info:

 • Roll up Budget: Banner 510, Sanotex, Zwart-wit banner en Airtex®
  Roll up Premium: Banner 510, Roll up materiaal 220 mµ, Zwart-wit banner, Sanotex en Airtex®
  Roll up Deluxe: Roll up materiaal 220 mµ, Sanotex, Zwart-wit banner en Airtex®
  Roll up XXL: Airtex® en Sanotex

 • Brandcertificaat: B1, met uitzondering van Roll up materiaal 220 mµ

 • Printtechniek: UV-print

 • Breedte Roll up Budget, Roll up Premium en Roll up Deluxe: 85, 100 of 120 cm
  Roll up XXL: 200 cm

 • Hoogte Roll up Budget, Roll up Premium en Roll up Deluxe: 200 cm
  Roll up XXL: 200, 250 of 300 cm

 • Cassette: Roll up Budget en Roll up XXL: twee uitschuifbare voeten
  Roll up Premium: één uitschuifbare voet
  Roll up Deluxe: geen uitschuifbare voeten

 • Gewicht: Roll up Budget: 2,5 - 3,7 kg
  Roll up Premium: 3,1 - 3,6 kg
  Roll up Deluxe: 6 - 8 kg
  Roll up XXL: 14 kg

 • Montagetijd: Roll up Budget, Roll up Premium en Roll up Deluxe: +/- 1 minuut
  Roll up XXL: +/- 2 minuten

 • Extra: Roll up Budget, Roll up Premium en Roll up Deluxe: klemprofiel bovenzijde, plakstrip onderzijde.