Alle categoriëen

Informatie

Beurswanden geven een stand een professionele uitstraling. De roll-up XXL is een presentatiewand met een print op Airtex® of SanoTex. Het grote voordeel van een beurswand? Het kost weinig tijd, er is geen beursbouwer nodig en de wand is gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn de doeken eenvoudig te vervangen zodat je het frame voor verschillende evenementen kunt gebruiken. Profiteer van een hoge kwaliteit print met onze high tech machines van Durst, een scherpe prijs en de snelste levering.

Moment a.u.b. Message

Verkrijgbaar in drie vaste formaten

Je hebt de keuze uit drie vaste formaten: 200 x 200 cm, 200 x 250 cm en 200 x 300 cm. Rol de beurswand uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll-ups zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Brandvertragend, water- en vuilafstotend

Airtex® is een polyester doek met een toplaag van PVC. Het materiaal heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Het materiaal heeft een lichtgrijze achterzijde, ook wel greyback genoemd. Hierdoor is het materiaal dimout en schijnt de roll-up niet door het materiaal heen. Brandcertificaat: B1.

SanoTex: Sanotex is een doek waar meerdere voordelen samenkomen. Door de dekkende grijze achterkant komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Het doek is gemaakt van polyester met een PVC-vrije coating. Dankzij de PVC-vrije coating is Sanotex 100% recyclebaar. Brandcertificaat: DIN-4102: B1 en EN-13501: B-s1, d0.