Alle categoriëen

Informatie

Bij een presentatie op beurzen en evenementen hoort een balie die de ideale aanvulling is op jouw beurs- of presentatiewand. Op deze lichtgewicht pop-up balie etaleer je folders, wissel je visitekaartjes uit of plaats je een laptop. Klik svp hier voor de pdf template of hier voor de Indesign template.

Beursbalie met LED, klik svp hier.

Moment a.u.b. Message

Let op: houd er svp rekening mee dat Dekostof licht doorschijnend is, met name bij een wit ontwerp.

Nieuw: Blackback Soft voor een balie

De balie is een populair onderdeel tijdens beurzen en evenementen. Je kunt de balie namelijk monteren zonder gereedschap en de doeken eenvoudig vervangen. Vanaf nu kun je naast Dekostof ook kiezen voor Blackback Soft als materiaal voor de balie.

Voordelen van Blackback Soft

Waarom Blackback Soft als extra optie is toegevoegd voor de balie? Met Blackback voorkom je dat het frame door het doek heen schijnt. De zwarte block-out blokkeert het licht waardoor de print perfect zichtbaar is. De voorkant heeft een matte, fijne structuur en de inkten zijn geurloos. Bovendien kun je dit materiaal makkelijker en voordeliger verzenden doordat het opvouwbaar is.

Dekostof kenmerkt zich door krachtige kleuren en matte uitstraling. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Wel kan het frame door het doek schijnen in een (fel) verlichte ruimte. Dit materiaal is geschikt om te wassen en strijken op een lage temperatuur.

Voordelen van Blackback Soft

Door de block-out rug schijnt het frame niet door

Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes

Geprint met geurloze inkten

Opvouwbaar en dus gemakkelijker en voordeliger te verzenden

Over de mobiele balie: de balie bestaat uit een stabiel frame waaraan je de doeken kunt bevestigen met klittenband. Als je kiest voor een frame of complete set, wordt er ook een zwart topblad en legplank meegeleverd.

Ook losse prints bij te bestellen

De balie bestaat uit een stabiel frame voorzien van een geprint dekostof doek of blackback soft doek. Met klittenband bevestig je het doek aan het frame. Bestel losse doeken zodat je de balie eenvoudig voor meerdere beurzen en evenementen verandert.

Eenvoudige montage zonder gereedschap

Tijdens het transport kan het doek aan het systeem bevestigd blijven. Hierdoor zet je de pop-up balie binnen vijf minuten op. Het frame krijgt zijn stevigheid met behulp van kunststof kruizen. Het kunststof schap biedt opbergruimte en zorgt samen met het houten blad voor meer stabiliteit.

Extra info:

 • Formaat balie: 106 cm breed, 40 cm diep, 101 cm hoog

 • Gewicht: 13 kg

 • Formaat print: 165,5 x 100 cm

 • Materiaal: Dekostof en Blackback Soft

 • Printtechniek: Sublimatie

 • Afwerking: Voorzien van klittenband van 5 cm breed

 • Binnen/buiten: Binnen

 • Extra: inclusief zwart topblad en legplank

 • Formaat tas: 41 x 23 x 114,5 cm

 • Let op: Houd er rekening mee dat Dekostof licht doorschijnend is, met name bij een wit ontwerp.

 • HS-code76169990